Lyckliga par tenderar att inte prata om sin relation på sociala medier, det här är några skäl till varför detta sker - TittaPaVideon.se
x
Lyckliga par tenderar att inte prata…
Starka kvinnor tenderar att föredra att vara ensamma hellre än att vara tillsammans med omogna människor Barnbarnet klär ut hunden till en bebis för att kunna ta med den till sin sjuka mormor som ligger på sjukhus

Lyckliga par tenderar att inte prata om sin relation på sociala medier, det här är några skäl till varför detta sker

19 December 2018 • Av sofia
2.856
Advertisement

På sociala medier har vi alla för många pluttinuttiga kontakter, som bara tillägnar dikter, foton och profilbilder till sin bättre hälft och tar varje tillfälle i akt för att berätta hur lyckliga de är tillsammans. Men är dessa par verkligen lyckliga? Det finns par som är lyckliga på riktigt och som inte publicerar sin relation då de vet att det inte är lönsamt att göda andra människors avund.

Det finns även 6 andra skäl till att de riktigt lyckliga paren inte publicerar saker som berör dem personligen särskilt ofta på sociala medier.

image: pixabay.com
  • 1. När de är lyckliga, låter de sig inte distraheras av sociala medier. Att leva lyckligt med en annan person betyder att du njuter av tiden ni spenderar tillsammans, uppmärksammar och lyssnar på den andra. Att dra fördel av varje möte för att ta bilder eller lägga upp videor tyder på att det inte finns något annat att dela, utöver intresset för sociala medier.
  • 2. Människor som inte använder sociala medier är lyckligare. Faktum är att människor som är mer avlägsna från sociala medier också är de som visar sig ha en högre nivå av personlig tillfredsställelse. Att vara ständigt ansluten till sociala medier tyder på någon slags missnöje inom paret.
  • 3. De behöver inte övertyga vare sig någon annan eller sig själva. Det verkar som att de saker vi delar på sociala medier är avsedda för att övertyga andra människor om något om oss, eller att övertyga oss själva. Med andra ord, om en person alltid publicerar bilder med sin partner, kan det bara vara för att övertyga andra om att förhållandet går väldigt bra eller för att övertala sig själv.
image: pixabay.com
  • 5. De är inte narcissister. Människor som ofta publicerar bilder av sig själva eller tillsammans med sin partner kan ha narcissistiska drag. Det handlar inte om att fira kärleken och lyckan tillsammans med en annan person, utan att fira att man själv uppnått ett mål.
  • 6. Par som fungerar är självförsäkra. Att publicera på sociala medier kan dölja en viss osäkerhet. Genom andras åsikter kan personen känna sig fulländad och glad. Par som verkligen har det bra behöver inte bekräftelse av andra för att känna sig trygga.
Advertisement

Håller du med om att lyckliga par inte tillbringar särskilt mycket tid på sociala medier?

image: pixabay.com

Naturligtvis är det inget fel med att ibland publicera ett par bilder av sig själv med sin partner. Den här artikeln hänvisar till de som har för vana att göra det regelbundet!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack