En hund som klarat sig undan en brand slutar inte att gnälla så veterinären bestämmer sig för att sova tillsammans med den för att hålla den lugn - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En hund som klarat sig undan en brand…
Att dricka ett glas vin innan man går och lägger sig kan hjälpa en att gå ner i vikt, så säger vetenskapen! Därför är det bästa som kan hända dig att bli tillsammans med en Oxe

En hund som klarat sig undan en brand slutar inte att gnälla så veterinären bestämmer sig för att sova tillsammans med den för att hålla den lugn

Av sofia
11.327
Advertisement

Den berättelse du nu ska få läsa handlar om ett olyckligt djur och en läkare med ett stort hjärta. Huvudpersonerna är en 8-årig hund, Taka, och hans skyddsängel, Emily Garnto Martin, en veterinär. De två träffades på Care More Animal Hospital, en veterinärklinik i Georgia och kämpar fortfarande tillsammans för livet.

Det finns historier som redan tycks vara skrivna från det ögonblick när två blickar, den hos ett djur och den hos en människa, möts. Sedan finns det de som fortfarande inte är skrivna och där vi inte vet hur det kommer att sluta.

En man kommer in akut med en 8-årig shiba inu till Martinez vetrinär klinik (Georgia). Hunden har mycket allvarliga brännskador över hela kroppen och skriker av smärta. Det stackars djuret blev offer för en brand i huset där han bodde med sin familj. Den sistnämnda flydde precis i tid, men Taka lyckades inte komma ut ur huset lika fort. En granne fann honom på gatan och tog honom.

På kliniken tog de omedelbart hand om honom, framförallt Dr Emily Garnto Martin, som till och med tog honom till sitt hus för att ta hand om honom på heltid. Bilden som har hittats på webben skildrar de två när de sover tillsammans. Faktum är att den lilla Taka, som fortfarande lider mycket, inte kan sova på grund av smärtan, men med Emily vi sin sida känner han sig trygg och kan vila.

image: Care More Animal Hospital/Facebook

Veterinären kunde lugnt ha lämnat honom på kliniken, men förstod vikten av hundens psykologiska välbefinnande. Det är faktiskt inte bara medicinerna och behandlingen som får någon att läka, utan också den känsla av säkerhet som hunden känner när den blir omhändertagen.

Den här stackars hunden är ännu inte helt frisk, men vi är säkra på att den med vård och kärlek från doktorn kommer att kunna komma ur detta på bästa sätt. Under tiden startades en insamling på klinikens facebooksida för Taka's behandling för några dagar sedan och många har redan valt att bidra. På bara sex dagar samlades mer än 2000 dollar av de 1000 som de hade hoppats på för hundens behandling. Dessutom är det på sidan möjligt att få alla uppdateringar om hälsotillståndet för den lilla Taka.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack