En kvinna ber om att få ta med sig sin måltid på grund av att hennes dotter gnäller och servitrisen svarar "Nej" - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kvinna ber om att få ta med sig…
Hon släpper inte in honom i huset på grund av hans hudfärg, men hon kommer att få sig en läxa hon sent ska glömma 5 situationer då det är bättre att bryta helt med en familjemedlem

En kvinna ber om att få ta med sig sin måltid på grund av att hennes dotter gnäller och servitrisen svarar "Nej"

1.224
Advertisement

Att gå ut och äta tillsammans med sina barn kan lätt förvandlas till ett äventyr. Det slutar med att många par ber sina servitörer att ge dem en "doggy-bag" och tar med sig maten hem istället på  grund av att barnen bråkar. Just detta hände en kvinna vid namn Courtney Pedigo när hon satt på en restaurang tillsammans med sin familj. Servitrisen som blev ombedd av kvinnan att packa in hennes mat så att hon kunde ta med sig den, vägrade och gav kvinnan en läxa.

Courtney Pedigo var på restaurang tillsammans med sin 18 månader gamla dotter och resten av sin familj. Mitt i en måltid började flickan gnälla och vägrade sitta still. Mamman som inte visste vad hon skulle ta sig till bad om att få en låda till maten hon hade beställt så att hon istället kunde ta med sig den hem, men då kom det oväntade svaret från servitrisen: NEJ!

Utan att låta kvinnan svara eller fråga varför, sade den unga tjejen på 22 år som heter Nianni åt henne att hon skulle sätta sig ner och fortsätta äta sin mat. Strax efter kom hon till bordet med en glass och började underhålla flickan medan mamman kunde äta upp sin mat i lugn och ro.

Angående sitt handlande sa Nianni: "Jag ville inte att hon skulle behöva gå hem. Hon kom hit för att njuta av en lunch tillsammans med familjen och har all rätt till det. Jag tycker inte att hon borde tvingas lämna resataurangen bara för att hennes dotter gnäller. Små barn gör så, det är normalt".

Courtney uppskattade den unga servitrisens gest väldigt mycket, så pass mycket att hon skrev en post på facebook om henne för att låta alla få veta hur vänlig hon varit. Nianni vet mycket väl hur tröttsamt det kan vara ibland att ha barn, även hon har en dotter på 3 år och vet precis hur svårt det kan vara att få äta upp sin mat.

Restaurangens ägare hade inget att säga om att Nianni tog sig tid för att underhålla Courtneys dotter. Restaurangen är en plats som ofta besöks av familjer och de borde få tillbringa tiden där i lugn och ro.

Bild: Dwight Burdette/Wikimedia

Tags: BarnBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack