x
En kvinna hittar en herrelös hund med…
En ovanlig albino påfågel gör sig redo att öppna sin svans, föreställningen den bjuder på är minst sagt otrolig Bandet mellan kusiner är jätte viktigt! Här kommer 3 skäl till varför

En kvinna hittar en herrelös hund med valpar, strax efter upptäcker hon att det ibland dem gömmer sig en nyfödd bebis

03 Augusti 2018 • Av sofia
240.307
Advertisement

Hundar är människans bästa vän och de bevisar dagligen att de är trofasta och goda. Om ni är bland dem som till och med tycker att hundar är bättre än människor så kommer den här berättelsen att bekräfta eran övertygelse. Det hände i Argentina under en mycket kall natt.

Alejandra Griffa hörde en gråtande ljud komma ifrån ett hörn på parkeringen nedanför hennes hus. Hon kommer aldrig att glömma vad hon såg.


image: CNN

I ett avskilt hörn låg en hund som värmde upp sex små valpar med sin kropp, men inte bara det...Alejandra upptäcker en liten människofot som sticker ut under hunden. Där tillsammans med hundens småttingar hade en nyfödd bebis funnit skydd.

Hunden som Alejandra sedan döpte till "Way", hade hittat bebisen övergiven bara några meter därifrån och bestämt sig för att adoptera den.

image: CNN

Som de lokala myndigheterna senare slog fast, hade bebisen inte kunnat överleva utan Ways ingripande som värmde den med sin kropp och skyddade den från nattens kyla.

Alejandra tog genast bebisen och den modiga adoptivmamman med sig till ett sjukhus. Där lyckades de spåra bebisens mamma, en 14 årig tjej som genast fick psykologiskt stöd.

Advertisement
image: Unknown

Berättelsen spreds genast via lokala medier för sitt starka känslosamma innehåll och den speciella läxa som vi kan lära oss från den: hundar är inte bara extremt empatiska, men de ersätter till och med det mänskliga hjärtats brister!

Vi vill inte döma tjejen som verkligen var jätte ung och som befann sig i en situation hon inte kunde hantera och reagerade på det sämsta möjliga sättet. Men det är starkt att se hur mamma hund, trots att hon redan har sex egna ungar, inte tvekade en sekund att adoptera en sjunde...av en annan ras!

image: CNN
Tags: HundarBarnBerörande
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack