En rottweiler tog hand om en övergiven baby för en hel natt och räddade hans liv - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En rottweiler tog hand om en övergiven…
12 idéer för att dekorera badrummet med stil och göra det till den mest välkomnande platsen i hemmet Ett enkelt trick för att hålla bort de mest irriterande insekterna under sommarsäsongen

En rottweiler tog hand om en övergiven baby för en hel natt och räddade hans liv

Av Linda Solari
4.867
Advertisement

Att hunden är människans bästa vän är ett obestridligt faktum för älskare av dessa trofasta djur. Men även de som inte är lyckliga nog att ha en vid sin sida, vet att många historier kan intyga detta. Det är precis det vi ska göra nu, berätta en otrolig historia vars huvudperson är en modig rottweiler och ett hjälplöst spädbarn.

Vi är i staden Canelones i Uruguay, i ett skjul som på natten, måndagen den 14 maj 2018, en ung kvinna födde en pojke, lämnar honom strax efter och kör iväg. I själva verket, enligt uppgifter från den lokala pressen, flickan, som lider av psykiska problem, hade inte informerat familjen om graviditeten och efter förlossningen tog sig till en vårdcentral och påstog att hon hade haft ett missfall.

Lyckligtvis bodde en rottweiler i närheten, beskrivs av sina ägare som en "godmodig hund, mycket tillgiven, lydig och foglig": Det var han som hittade honom först och tog hand om bebisen hela natten, värmde honom med sin kropp. Men inte bara!

Nästa morgon skäller hunden och varnar barnets farfar, och leder honom till det nyfödda barnet: mannen fann det lilla barnet fortfarande med navelsträngen, svepte in bebisen i sin jacka och tog honom direkt till sjukhuset.

Tack vare den fyrbenta hjälten lyckades barnet överleva! Och du, vet du andra berättelser om modiga hundar?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack