Han visar oss en enkel och billig metod för att eliminera sniglar från trädgården utan bekämpningsmedel - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Han visar oss en enkel och billig metod…
19 förvandlingar av hundar före och efter adoptionen som man inte tror är sant Här är några användbara tips för att välja den mogna och söta melonen

Han visar oss en enkel och billig metod för att eliminera sniglar från trädgården utan bekämpningsmedel

Av Linda Solari
2.601
Advertisement

Att ta hand om trädgården eller ett grönsaksland är inte lätt, speciellt om vädret inte är på din sida, eller om du har svårt att bli av med  djur och insekter som äter upp och förstör allt. De som odlar grönsaker, till exempel, vet vilken skada sniglar kan göra: när de äter löven kan det äventyra skörden. Ett sätt att hålla dem borta, finns och alla som har provat har blivit nöjda. Gör så här!

image: pixabay.com

Receptet av den naturliga bekämpningsmedlet mot sniglar har publicerat av en man på Facebook med ett inlägg med tusentals delningar. Enligt honom kräver metoden lättillgängligt material, för en total kostnad av några ören.

Vad som behövs:

4 mjölk kartonger
1 liter vatten
25 gram maltpulver
3 cl likör
Tillvägagångssätt:

  • Tillsätt malt, vatten och likör i en kanna: Blanda och dela lösningen i de fyra mjölkkartongerna.
  • Placera mjölkkartongerna i trädgården eller i grönsaksgården, med öppningen nära marken.

Efter några dagar bör sniglarna koncentrera sig i närheten av kartongen, lockade av lösningen inuti. Vid denna tidpunkt är det möjligt att samla kartongen och ta sniglarna på andra ställen, utan att även slänga förpackningen i miljön.

En mycket viktig rekommendation är att bära handskar under hanteringen av förpackningen: detta beror på eventuell närvaro av giftiga bakterier för människor.

I lösningen får man aldrig tillsättas gifter: förutom att skada sniglar kan det också vara farligt för husdjur och vilda djur! Som det framgår i inlägget är receptet inte giftigt utan bara attraktivt för sniglar.

Du också använda andra typer av behållare: ölburkar eller plastflaskor. Det viktiga är att sköta dem ordentligt efter att ha släppt sniglarna långt från trädgården eller grönsakslandet.

Hjemmelavet sneglefælde. Meget effektiv. Den har ligget der i max 20 minutter. Den indeholder en blanding af 1L vand,...

Pubblicato da Michael Christian Petersen su sabato 16 luglio 2016
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack