Två vandrare hittar en hund i skogen och läser sedan meddelandet på hundbrickan - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Två vandrare hittar en hund i skogen…
5 tips för att rengöra tvättmaskinen med naturliga medel Om du lider av ont i ben, fötter eller höfter, här är 6 övningar för att eliminera smärta

Två vandrare hittar en hund i skogen och läser sedan meddelandet på hundbrickan

1.342
Advertisement

När Scott Brown och hans fru bestämde sig för att klättra Mount Teneriffe i Washington trodde de inte att de skulle bli tre att göra turen. Allt hände på några ögonblick, men bara när de kom fram till vattenfallen, den vackraste punkten på vandringen, upptäckte Scott något som klargjorde hela situationen. Här är historien som hände på Monte Teneriffe två vandrare aldrig kommer att glömma.

Scott och hans fru hade just börjat gå, när de i det snöiga landskapet såg en mörk figur framför dem.

Först trodde de att det var en björn, så de blev väldigt rädda, men de insåg att dimensionerna var för små: de förstod sen att det var en hund som kom fram till dem väldigt gad.

Hunden fortsatte utflykten med dem: han gjorde inga försök att vända och gav intrycket att han redan hade gjort den rutten flera gånger.

Scott märkte att hunden väntade på dem även när de stannade för att ta en bild, sedan börja alla gå tillsammans.

Advertisement

När de anlände till vattenfallet tog Scott nytta av stoppet för att komma närmare hunden: han såg att hade på sig en medaljong med ett meddelande på den.

"Hej, jag är Smokey, jag bor i närheten, så ta inte med mig, tack, jag gillar att följa vandrare."

På den andra sidan stod det: "Oroa er inte, jag återvänder hem när jag är trött." Mina ägare älskar mig så mycket, tack för att du är snäll mot mig! "

När de hade läst meddelandet på medaljongen, kunde Scott och hans fru inte låta bli att le: Smokeys hade gjort utflykten ännu roligare och det var nästan tråkigt att behöva gå tillbaka.

Scott glömde inte att ta en bild för att minnas den vackra dagen!

Advertisement

På vägen tillbaka såg Scott en grupp hus: En av dem var Smokeys hus, han var en mycket lycklig hund som fick bo på en sådan magnifik plats.

Paret hälsade den söta hunden som de på kort hade förälskat sig i, men Scott och hans fru var säkra på att de snart skulle komma tillbaka för att upprepa resan alla tre tillsammans!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack