Han torterade sin hund till döds: domen gav honom ett straff som kommer att gå till historien - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Han torterade sin hund till döds: domen…
Dessa pallar skulle kastas bort, men en familj fick en lysande idé Några av de mest absurda sakerna som det senaste har fotograferats runt om i världen

Han torterade sin hund till döds: domen gav honom ett straff som kommer att gå till historien

9.121
Advertisement

Historier av missbruk och våld mot djur hör till vardagen och tyvärr är det mycket svårt att göra någonting så att detta stoppas: det finns ofta otillräckliga resurser och de straff som ges till de som plågar djur är inte tillräckligt hårda. Tyvärr kan dessa onda människor återvänder att skada djur utan att straffas.

Historien om Puppy Doe och hennes plågare har emellertid lyckats ändra någonting, åtminstone i Massachusetts.

Historien om Puppy Doe, en Pit Bull tik som var valp, började sommaren 2013.

image: ARL Boston

Äägaren, Radoslaw Czerkawski, köpte Puppy Doe genom att svara på en annons på internet: hunden var strax under ett år, men det stoppade inte mannen att börja tortera henne.

Efter att ha utsatt henne för det mest fruktansvärda våldet övergav mannen Puppy Doe som hittades liggande på marken med söndrig skallen, bruten ryggrad och brutna revbenen, spetsen av tungan hade klippt bort och ett svullet öga.

Villkoren för henne var så allvarliga att tyvärr, veterinärer som hjälpte henne lät henne somna in, för att inte utsätta henne för mer smärta.

Advertisement

Mannen som misshandlade henne blev straffad 5 år efter övergivandet, men han fick åtminstone ett straff som aldrig tidigare någon hade fått för ett liknande brott.

Czerkawski dömdes till ett straff på 8-10 års fängelse, med ett absolut förbud mot att komma i kontakt med djur. Dessutom kommer mannen att utlämnas till Polen, sitt ursprungsland.

Fallet med Puppy Doe har tagits till aktivisters hjärtan i den amerikanska staten Massachusetts, som i hennes namn kämpar så att domarna blir hårdare för dem som misshandlar djur. Samma domstol sa att domen mot Czerkawski är "historisk": "Idag var en historisk dag för djurs rättigheter i Massachusetts, domen mot Radoslaw Czerkawski visar att människor som begår grymhet mot djur, kommer att straffas ordentligt. "

Puppy Doe dog inte förgäves: Sedan den händelsen har många saker förändrats i USA, och vi hoppas att detsamma kommer att hända i resten av världen.

Källor:

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack