Sättet på vilket du stänger din näve skulle kunna avslöja något om din personlighet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Sättet på vilket du stänger din näve…
Hon började med gymnastik när hon var liten: över 90 år och är fortfarande en kvinna att beundra En tjuv försöker stjäla en bil men vet inte att han kommer att stöta på en erfaren MMA fighter

Sättet på vilket du stänger din näve skulle kunna avslöja något om din personlighet

Av Linda Solari
39.466
Advertisement

Vissa gester gör vi på ett omedvetet sätt, kanske har vi lärt dem från våra föräldrar eller kanske inte: vad som är intressant är det faktum att inte alla människor gör dem på samma sätt. Och har en kroppsrörelse att göra med en aspekt av personligheten? Detta test anspelar på detta och vi ber dig göra det för att se om svaret på föregående fråga är ja eller nej: iaktta hur du sluter din näve och läs om profilen matchar med din personlighet.

1. Alla fingrar gömmer tummen

Hur uppfattas du av andra: ni ses som kreativa och intelligenta människor. Din entusiasm är smittsam, komunicerar livsglädje och lycka, även om humöret kan svänga. Generellt harmoni och lugn är de egenskaper som tillhör dig.

Hur är du egentligen: vänlig, artig och klok. Du uppskatta sällskap, men ännu mer avskildhet och tystnad. Alltid rädd för att skada andra och tystar ofta ner dina sanna tankar. Du tenderar att leta efter olika sätt att förverkliga drömmar: du är mycket trevligt men du väljer att ha få vänner.

I kärlek: du söker en enkel relation som ger möjlighet att känna dig fri och avslappnad. Tyvärr, även när det inte går bra, brukar du stanna och inte ta drastiska beslut för att inte såra din partner eller om hopp att allt kommer att bli bättre. Du förlåter och glömmer mycket snabbt, en egenskap som få har.

2. Tumme är placerad ovanför de andra fingrarna

Hur uppfattas du av andra: folk litar på dig, eftersom du har karisma och talang. Du blir enkelt beundrad och respekterad. Du är alltid ärlig och respektfull och det är mycket beundransvärt.

Hur är du egentligen: ibland en tendens att inte agera på grund av rädsla. Du är rädd för att göra misstag, att bli besviken. Vad som gör dig verkligen lycklig är gemenskap med dina närmaste, de som finns även under svåra stunder.

I kärlek: är du rädd att visa din sanna personlighet, och du gör det bara när du känner dig säker på din partner. Din rädsla för att bli sårad misstas ofta för kyla och distans. Du bör lära dig att vara mer öppen och bli starkare när det gäller händelser i livet.

Advertisement

3. Tummen sluter bara pekfringret

Hur uppfattas du av andra: intuition och fantasi är dina huvudsakliga vapen. Du ses som snäll men ibland alltför osäker. Nyfiken och vill upptäcka nya saker och om du är osäker försöka du rensa luften genast, du är också otålig och envis om något har att göra med dina ntressen.
Din sympati samlar ofta många människor runt dig.

Hur är du egentligen: du är god, älskar att upprätthålla fred och undvika konflikter.
Du är väldigt snäll, men det händer att andra utnyttjat din vänlighet. Den goda nyheten är att du kan identifiera de som inte beter sig bra mot dig och därför kan du hålla dem borta ifrån dig.

I kärlek: inte i alla relationer har du kunnat vara dig själv och känna dig hemma. Kärlek har inte alltid första plats i ditt liv, du prioriterar istället dig själv. Trots allt drömmer du om att dela livet med en person, som är den rätta för dig. Stämde profilen? Tror du verkligen att hur du stänger näven har att göra med personligheten?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack