Den här lilla flickan kan inte sluta be sin pappa om pussar och så fort han stannar upp så fortsätter hon att stjäla fler

av sofia

19 Mars 2024

Den här lilla flickan kan inte sluta be sin pappa om pussar och så fort han stannar upp så fortsätter hon att stjäla fler
Advertisement

Alla tycker om att gosa med sina barn, speciellt när de är små. Vi vill inget hellre än att hålla dem i famnen, överösa dem med pussar, krama dem och gosa med dem tills de är alldeles utmattade, men barnen tycker inte alltid att det är lika kul. Det är många som inte vill ha för mycket fysisk kontakt, som tar emot några pussar – eller ger oss några – men sedan tar avstånd från oss vuxna.

Det finns dock några undantag som bevisar regeln och bilderna vi vill visa dig är bevis på detta.

Advertisement

Relationen mellan en pappa och hans dotter

Relationen mellan en pappa och hans dotter

@antv23/Instagram

En video som dök upp på Instagram nyligen spreds snabbt på nätet på grund av att den var så söt och skildrade all den kärlek som fanns mellan en pappa och hans lilla dotter. Anthony Valenti, som är mannens namn, delade ett mycket kräleksfullt ögonblick med sin lilla flicka.

Vi vet alla att relationen mellan far och dotter vanligtvis är väldigt stark. Det finns en tendens att säga att flickor är mer bundna till sina pappor, medan pojkar är mer bundna till sin mamma. Oavsett om det är en allmän regel och något som händer ofta, är det verkligen sant att en speciell tråd binder pappan och den lilla flickan som är huvudperson i detta korta klipp.

I denna relation kan man ydligt se hur mysigt de båda tycker att det är att kramas när den här pappan håller sin älskade lilla dotter i famnen och hon sitter tryggt i armarna på den viktigaste mannen i ditt liv. Det sötaste av allt är att hon inte verkar kunna få nog av hans pussar och hela tiden ber honom om att få fler.

Advertisement

"Pappa, sluta inte!"

"Pappa, sluta inte!"

@antv23/Instagram

Det är egentligen inget konstigt med denna scen, men inte heller något man kan ta för givet. Det är faktiskt inte alls säkert att alla barn skulle bete sig på det här sättet om de var i samma situation och att de på ett så tydligt sätt skulle be om mer gos. På bilderna kan man se den här pappan pussa på sin lilla dotters kind , men sedan slutar han plötsligt. Och vad gör hon? Hon hittar helt enkelt ett sätt att få honom att förstå att inte ska sluta. En spontan, vacker och förtjusande gest som rörde människor världen över.

Två gånger stannar mannen, delvis för att se hennes reaktion och båda gångerna ber hon honom att fortsätta genom sitt kroppsspråk. Det verkar dessutom som att hon håller på att somna med tanke på tröttheten i hennes ögon.

Den lilla flickan har tydliga idéer, hon vet exakt vad hon vill och slösar ingen tid för att få sin pappa att förstå att han inte på något sätt får sluta gosa henne, speciellt inte nu när hon är väldigt trött.

Något alldeles underbart...

"Den här lilla tjejen älskar att gosa när hon är trött" – läser vi i kommentaren till videon som Anthony själv lagt in och det är tydligt för alla de som tittar på den med tanke på de upprepade förfrågningarna från den lilla flickan som inte vill något hellre än att bli pussad av sin pappa.

Användarna som såg videon blev fascinerade av hur söt den var. Hjärtan, tårar, leenden och så mycket mer fyllde kommentarsfältet. Det var en fröjd för vem som helst att se en liten flicka reagera på detta sätt på sin pappas närhet. Vem skulle inte vilja få ett sådant kärleksbevis och en sådan gåva?

Har dina barn någonsin gjort något så här gulligt när de var små?

Advertisement