Den här storasystern ger sin lillasyster en underbar överraskning genom att inreda hela hennes lägenhet (+VIDEO)

av sofia

11 Februari 2024

Den här storasystern ger sin lillasyster en underbar överraskning genom att inreda hela hennes lägenhet (+VIDEO)
Advertisement

När man byter stad eller bestämmer sig för att flytta utomlands finns det många hinder att möta, som att till exempel hitta en lägenhet att bo i. Ju större stad, ibland kanske till och med en huvudstad, desto mer komplicerat blir det att kunna hitta den idealiska platsen för alla dina behov och din budget.

När du väl äntligen lyckats hitta en bra kompromiss kommer problemet fortfarande att förbli – även om det kanske inte är lika avgörande – hur du ska inreda ditt nya boende. I det här fallet befriade en syster med ett hjärta av guld sin lillasyster från detta bekymmer när hon gav henne den underbara överraskningen att hon tog sig an den mödosamma uppgiften att sköta inredningen.

Advertisement

En jättefin födelsedagspresent

En jättefin födelsedagspresent

@madisonmalaga/Instagram

Madison Malaga är ett proffs inom designsektorn. Hon sysslar med möblering av interiörer i hus och lägenheter så hon bestämde sig för att ge sin lillasyster Rylee en total makeover av hennes nya lägenhet i samband med hennes födelsedag.

Faktum är att Rylee nyligen flyttade till The Big Apple (New York) och här hittade hon en studiolägenhet på mindre än 20 kvadratmeter att bo i. Otroligt nog hittade hennes syster inspiration i soporna...

Advertisement

Det påbörjade arbetet och materialet som användes

Det påbörjade arbetet och materialet som användes

@madisonmalaga/Instagram

"Jag såg några träplankor som hade slängts i några soptunnor och tänkte att de skulle vara perfekta som hyllor," sa Madison. otan att tveka, samlade hon ihop plankorna och rengjorde och desinficerade dem på bästa möjliga sätt.

Vid det här laget ägnade hon sig åt att införskaffa andra material och olika dekorativa föremål: "Jag ville att det slutliga resultatet skulle bli väldigt fint, men utan att spendera för mycket", tillade kvinnan. Så hon gick till en lokal järnaffär och några second-hand butiker.

Resultatet som denna omtänksamma syster (och hennes "medbrottsling") uppnådde är verkligen fascinerande, och den korta tid det tog för dem att slutföra hela projektet är också överraskande, med tanke på att det bara tog circa 8 timmar!

Förvandlingen av lägenheten

Förvandlingen av lägenheten

@madisonmalaga/Instagram

Inredningen, som tidigare var övervägande grå, förvandlades till en väl upplyst plats med ljusa färger. Det grå golvet täcktes med mattor, de vita väggarna berikades med målningar i vackra ramar.

"Jag hittade dessa bedårande ramar, så vackra och smakfulla... När jag köpte dem hade jag redan en vag idé om vad jag ville sätta i dem," sa den äldre systern.

Det var nämligen så att hon hade en bok med svartvita illustrationer i minnet med vintagekänsla och hade bestämt sig för att använda den. Hon hade rivit ut några av de vackraste sidorna för att rama in dem och hänga dem på väggen, men det är inte allt.

Videon av hela processen

@madisonmalaga/Instagram

De två tjejerna har till och med tagit fram ett genialiskt system för att skapa två olika miljöer då man tack vare användningen av en skjutgardin i sidled placerad i taket kan dela vardagsrummet från sovrummet med en enkel handrörelse.

Videon visar arbetet som hon gjort för Rylee in i minsta detalj. Hur tror du att hon reagerade på denna underbara förvandling?

Hon hoppade av glädje såklart! Så fort hon återvände hem till sin lilla lägenhet fann hon praktiskt taget en helt annan miljö och kunde knappt tro sina ögon.

Det blev definitivt en överraskning och hennes äldre syster Madison kunde inte ha gett henne en bättre inflyttnings-/födelsedagspresent! Vad tycker du om det här? Gillar du hur hon inredde den lilla lägenheten?

Advertisement