Gordon Ramsay och hans fru visar upp en av de första bilderna på deras sjätte son

av sofia

28 December 2023

Gordon Ramsay och hans fru visar upp en av de första bilderna på deras sjätte son
Advertisement

Vem känner inte till Gordon Ramsay, den berömda kocken som blev känd tack vare sin medverkan som domare i TV-programmet MasterChef? Många av oss har hört talas om honom minst en gång och känner till hans ansikte. Men i det här fallet vill vi inte prata om honom för hans yrke som en berömd kock vilket ledde till att han har vunnit totalt 17 Michelin-stjärnor, utan vi vill prata om honom i rollen som pappa.

Mannen som konkurrenterna fruktar så mycket i tv-program, men som i sitt privatliv verkar vara en snäll, hjälpsam och väldigt känslig person.

En mycket stor familj...

En mycket stor familj...

@gordongram/Instagram

Gordon och hans fru Tana har varit tillsammans i många år och 1996 gifte de sig innan de bestämde sig för att bilda en mycket stor familj. De hade alltid varit ivriga att få barn och fick sitt första barn, Megan, 1998 och har aldrig slutat sedan dess. År 2000 kom tvillingarna Jack och Holly, som nu är 23 år gamla, 2001 Matilda, som alla i familjen kärleksfullt kallar Tilly, och 2019 föddes Oscar James.

Fem barn som väntade på att få träffa och krama det senaste tillskottet till familjen Ramsay, Jesse James, född 2023. De två nyblivna föräldrarna var väldigt stolta över sin sjätte lilla bebis och delade bilder på honom med sina fans. Följarna blev alldeles mållösa av tillkännagivandet.

Advertisement

En "hemlig" graviditet

En "hemlig" graviditet

@gordongram/Instagram

Gordon, som är 57, och hans fru Tana, 49 år gammal, hade faktiskt hållit graviditeten "dold" och det var först när barnet kom som de tillkännagav att de väntade barn.

"De 9 månaderna av väntan var ganska komplicerade - skrev kvinnan på sociala medier - men nu har de passerat och vi har välsignats med detta under. Vi kan säga att nu är familjen Ramsay komplett". Så det kommer förmodligen inte att komma några fler småttingar, men 6 är siffran som Gordon och hans fru anser vara perfekt för att betrakta sin familj som komplett.

"Tana är en naturkraft - säger Ramsay - hon är grym och hon är den tuffa i huset, hon är trots allt en före detta lärare enligt Montessorimetoden. Jag å andra sidan är den mjuka, tro det eller inte". En aspekt av hans personlighet som hans fru också bekräftade och hävdar att han privat är mycket känslig.

Det underbara fotot som tagits en månad efter förlossningen

Det underbara fotot som tagits en månad efter förlossningen

@tanaramsay/Instagram

Lika förälskade som den första dagen, delade Gordon och Tana bilder av den lilla nykomlingen på sociala medier och visade alla både hur gullig han är och hur extremt lik den lilla killen är sin pappa. Han ser redan ut som en liten kock i blöjor och vem vet om han kanske när han blir stor kommer att gå i den välkände kockens fotspår.

För tillfället njuter han av all den kärlek han får från sin familj och alla kramar och pussar som han får av var och en av dem, från det största syskonet till det minsta. Allt vi kan göra är att gratulera dem alla för deras nya lilla familjemedlem.

Advertisement