En influencer delar en scen där hennes son bråkar och gnäller inne i en affär och ger upphov till debatt

av sofia

12 December 2023

En influencer delar en scen där hennes son bråkar och gnäller inne i en affär och ger upphov till debatt
Advertisement

Sedan en tid tillbaka har det dykt upp nya yrken i arbetslivet och bland dessa finns bland annat influencerns. Mer eller mindre kända personer för allmänheten som delar många ögonblick av sin dag, väntar på kommentarer från människor angående vad som läggs ut på sociala medier och, som namnet i sig antyder, "påverkar" trender och mode, samt är en inspiration för allmänheten.

Bland dessa personer finner vi kvinnan vi nu vill berätta om. Hon är inte bara en influencer, utan också en mamma och som sådan har hon befunnit sig i centrum för en stark kontrovers. Låt oss ta en titt på varför.

Advertisement

Barnets bråk och gnäll

Barnets bråk och gnäll

skye.wheatley/Instagram

Skye Wheatley är en välkänd influencer som stod i centrum för en debatt på sociala medier för att ha lagt upp en video på Bear, hennes yngsta son. Tvåbarnsmamman filmar många ögonblick av sitt privatliv och visar upp dem på sociala medier för sina följare. I centrum för dessa klipp finner vi inte bara henne och hennes man, utan också deras barn, och i det här fallet fick situationen de upplevde människor att reflektera.

I den omtalade videon var kvinnan på ett lager och handlade med sin familj när hennes son som var ivrig över att få en present fick ett utbrott. Det var inte bara desperat gråt, utan barnet började dessutom slänga sig på marken, gnälla och ställa till en scen. Hur reagerade föräldrarna?

Medan pappa höll hans hand och försökte lugna hans beteende, bad mamma Skye honom att inte bete sig på det sättet, utan att resa sig upp. Vilket tydligen barnet gjorde, men efter att ha nåt en överenskommelse.

Advertisement

För eller emot?

För eller emot?

skye.wheatley/Instagram

Efter att ha gråtit, gnällt, skrikit och kastat sig på marken, ser man Bear några ögonblick senare lugn och leende med det han ville ha i handen. Så detta beteende straffades inte utan han fick tills slut som han ville. Och det är just detta som fick folk att reagera och kommentera.

Medan några stöttade kvinnan och argumenterade för hur svårt det var att hantera sina barn i vissa situationer, fanns det både män och kvinnor som kritiserade henne starkt. För dem var det verkligen inte det bästa sättet att uppfostra ett barn genom att välja att belöna ett raserianfall istället för att "bestraffa" barnet.

"Om det hade hänt mig - skriver en person - skulle jag absolut inte ha köpt en present till honom efteråt." Ett uttalande som många höll med om, medan andra kritiserade kvinnan för att ha filmat det hela och hävdade att detta kunde bidra till flera liknande reaktioner från barnets sida.

Ett val som användarna inte delade...

Ett val som användarna inte delade...

skye.wheatley/Instagram

Kort sagt, trots de motstridiga åsikterna verkar det som att kvinnans val att inte bara köpa en present åt sin son utan också att filma honom medan han låg där och kämpade på marken (dessutom på en offentlig plats) inte var det bästa.

Vad tycker du om den här historien och hur betedde du dig med dina barn när du hamnade i liknande situationer, om du upplevt dem?

Advertisement