Vid sitt försök att skaffa ett andra barn får hon missfall tre gånger: "Vi var alldeles förstörda, men vi gav inte upp"

av sofia

26 November 2023

Vid sitt försök att skaffa ett andra barn får hon missfall tre gånger: "Vi var alldeles förstörda, men vi gav inte upp"
Advertisement

Önskan om att skaffa barn delas av många par och att ha ett eller flera är något av det vackraste som kan hända i livet. Vi vet dock att det inte alltid är lätt att bli föräldrar och att resan ibland kan vara både lång och tröttsam. Detta bevisas tydligt av historien vi nu ska berätta, där det inte var denna mammas första graviditet som var svår, utan hennes andra.

Hennes berättelse är tänkt att på något sätt vara en hjälp för dem som, liksom hon och hennes man, hamnat i samma svåra situation. Men låt oss berätta mer.

En mammas berättelse...

En mammas berättelse...

mckenzielyng/Instagram

McKenzie Lyng är en ung kvinna som, redan var mamma till lilla Brayden men försökte få sitt andra barn med sin man. Till skillnad från vad hon trodde var det inte så lätt att nå målet och hindren var enorma och smärtsamma.

I en lång historia där hon berättade om sin upplevelse erkände kvinnan att när hon väl bestämt sig för att skaffa ett andra barn började hon och hennes man göra några försök som redan från början hade burit frukt. Mamma McKenzie hade dock aldrig kunnat förväntat sig att hon plötsligt under graviditetens gång skulle få missfall.

Ett hårt slag för paret som gjorde dem ledsna, naturligtvis, men de gav trots allt inte upp hoppet.

Advertisement

Det andra försöket...

Att förlora barnet var mycket tufft för dem båda, men hoppet är ju det sista som lämnar männikan så de gav inte upp och försökte igen. Kvinnan blev gravid ännu en gång, men drabbades av ett nytt missfall vilket var mycket smärtsamt både för henne och hennes man.

"Vi gav inte upp den första gången - berättar McKenzie - men den andra var ett hårt slag. Vi behövde hjälp och vi började undersöka saken närmare. Slutligen upptäckte vi att missfallen berodde på en genetisk mutation som orsakade detta problem, men som kunde botats."

Behandlingen för att förändra situationen började och hon blev gravid igen, men tyvärr förlorade hon ännu en gång barnet. Efter det tredje nederlaget började paret, som fortfarande ivriga att skaffa ett andra barn, fundera på provrörsbefruktning. Precis medan de förberedde sig för att genomgå behandlingen och redan hade bokat tid hände det otroliga.

Nu är de äntligen lyckliga!

Nu är de äntligen lyckliga!

mckenzielyng/Instagram

McKenzie blev gravid igen och den här gången fortskred graviditeten på ett naturligt sätt och familjen välkomnade så småningom den fantastiska lilla Peyton Grace. "Saker kommer alltid när du minst anar dem - säger mamman - Vi kan planera hur mycket vi vill, men saker inträffar när det är meningen".

Glädjen över graviditeten förevigades i en fotografering med regnbågstema som kvinnan delade på webben och som uppskattades och beundrades av många. Det mest framgångsrika fotot visar den unga mamman i perfekt form omgiven av de underbara regnbågsfärgerna som hon själv omedelbart hade förknippat med ankomsten av sin lilla flicka.

En tuff resa

En tuff resa med stora och smärtsamma hinder, men som både mamma McKenzie, hennes man och hennes son lyckades övervinna. Missfall är mycket vanliga, men att dela sin historia var ett sätt att säga till dem i samma situation som hon att aldrig ge upp och att fortsätta hoppas.

Om du verkligen vill ha något av hela ditt hjärta så kommer det, i sin egen takt, men det kommer. Håller du med?

Advertisement