Hur många gånger ser du nummer 7 på bilden? Endast de med skarpa ögon kommer att kunna ge rätt svar

av sofia

28 Augusti 2023

Hur många gånger ser du nummer 7 på bilden? Endast de med skarpa ögon kommer att kunna ge rätt svar
Advertisement

Vad kan vi göra för att se till att vårt sinne inte åldras för snabbt, fortfarande känns aktivt och ungt? Det finns många sätt, varav några är mer krävande, medan andra är roliga tidsfördriv. Vad syftar vi på? Enkelt! Testa dig skälv med något av de visuella testerna som är så populära på webben just nu.

Idag handlar utmaningen om siffror, du måste lyckas lista ut hur många 7:or som finns på bilden. Varning: endast de mest uppmärksamma kommer att lyckas.

Lös denna visuella utmaning på kortast möjliga tid...

Lös denna visuella utmaning på kortast möjliga tid...

Wallpaperflare

Att lösa visuella test, quiz och knep och knåp av alla dess slag är ett tidsfördriv som fascinerar många människor och som kan göras när som helst på dygnet. Vare sig de är enkla eller svåra, tar dessa test oftast inte många minuter att lösa, men de är verkligen användbara. Inte bara för att fördriva tiden, utan framför allt för att det att utmana dig själv innebär att hålla din hjärna aktiv och utveckla din koncentrationsförmåga till fullo.

Det viktiga är att förstå exkat vad det är man ska leta efter. I det här fallet är frågan antalet 7:or som finns på bilden. Men ha inte för bråttom och ta tid på dig innan du ger ditt svar. Skriv ner det, om du vill, och kika sedan på lösningen längre ner i artikeln.

Advertisement

Hur många sjuor ser du på bilden?

Hur många sjuor ser du på bilden?

Hur många 7:or har du hittat? Har du redan gett ditt svar? Vi är säkra på att de flesta av er har ett högt utvecklat intellekt och kommer att ha lyckats bemästra utmaningen. Som du kanske har märkt gömmer sig 7:orna bland många Z:an. Denna närhet mellan siffror och bokstäver förvirrar blicken och förvirrar vårt sinne. Det är därför man måste koncentrera sig ordentligt.

Vid första ögonkastet skulle man kunna säga att 7:orna är 12, eller hur? Men den som har bra syn och ett välutvecklat logiskt tänkande kommer att ha hittat så många som 13, en till. Varför? Anledningen är enkel. Inte bara siffrorna som blandas med bokstäverna ska räknas, utan även den stora. Uppsättningen av 7:or och Z:an ger liv åt en form som blir en annan 7:a. Om du förstod det är du riktigt smart, om inte, misströsta inte utan fortsätt bara träna så ska du se att du kommer att bli bättre med tiden.

Vi ses vid nästa utmaning!

Advertisement