x
Hon delar lyckan över att ha tagit…
Lågstadielever använder teckenspråk för att kommunicera med en anställd i skolmatsalen

Hon delar lyckan över att ha tagit examen vid sin pappas grav: "Jag klarade det!"

16 November 2022 • Av sofia
386
Advertisement

Viktiga mål delas med viktiga personer, de som betyder mest i våra liv, men ibland får vi inte chansen att göra detta på grund av att de vi håller av går bort. En förälder, vän eller släkting - smärtan av att ha förlorat någon är omätbar och tyvärr kommer ingenting att kunna ge oss den personen tillbaka. Huvudpersonen i denna berättelse är en ung kvinna som tyvärr förlorade sin pappa i förtid, men som trots detta oöverstigliga hinder ändå ville dela några underbara nyheter med honom: att hon lyckats ta examen. Hennes video framför sin pappas grav rörde människor världen över.


Ara Sànchez lyckades nå sitt viktigaste mål, som var att ta examen, precis som hennes pappa hade velat. Mannen, som dog i förtid, kunde dock inte närvara vid sin dotters examen även om vi är övertygade om att han skulle ha varit väldigt stolt över henne. Ara ville dock "låta honom få veta det" på ett mycket speciellt sätt: hon dök upp vid sin fars grav klädd i en toga och hatt på huvudet, upprymd och även synbart rörd. Videon där hon förmedlar sin stora seger till sin pappa lades upp på nätet och har rört många användare. Alla som har förlorat en förälder vet hur det kan kännas att inte kunna dela de viktigaste aspekterna av sitt liv med en pappa eller mamma.

Trots platsen där hon befinner sig är hon glad och lycklig, så pass mycket att hon till och med dansar runt lite. Innerst inne vet hon att hennes pappa är väldigt stolt över henne och att han i viss mening fortsätter att leva vidare inom henne, i hennes minnen och i hennes dagliga handlingar. Kort sagt, även om avsaknaden av en pappa orsakar ett djupt lidande, vet Ara att hon kan räkna med att en mycket stark stjärna vakar på henne från ovan. Videon är mycket känsloladdad, naturligtvis, och när hon berättar sin historia lägger hon samtidigt en bukett blommor på sin pappas grav, samt visar upp sin examen.

Vi kan inte låta bli att bli glada för hennes skull när vi tittar på den här unga tjejens video... Ett stort grattis!

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack