"Jag har 8 barn att uppfostra: vi duschar tillsammans för att spara tid och de går och lägger sig när de vill"

av sofia

11 Maj 2022

"Jag har 8 barn att uppfostra: vi duschar tillsammans för att spara tid och de går och lägger sig när de vill"
Advertisement

Som vi alla vet finns det ingen manual för hur man blir den perfekta föräldern eftersom alla väljer att uppfostra sina barn på det sätt som de anser är bäst. De metoder och knep som används av en del föräldrar fungerar ju inte alltid med alla barn och därför bör du följa det som fungerar bäst för din situation.

Heather är en 29-årig supermamma med 8 barn och har delat fyra av sina uppfostringssmetoder på TikTok, som alltid har fungerat bra för henne, men som de flesta människor skulle ifrågasätta. Låt oss tillsammans kika på vad det rör sig om.

via TikTok / forevaheatha

TikTok/ forevaheatha

TikTok/ forevaheatha

Heathers videor på TikTok är mycket populära och hennes konto följs nu av nästan två miljoner människor. Uppenbarligen är människor väldigt nyfikna på de praktiska råden från en kvinna som haft styrkan att föda 8 barn och som fortsätter att ta hand om dem varje dag i sitt liv. Hur klarar hon det? Vissa mammor känner sig (med all rätt) redan utmattade med två barn, så hur gör Heather för att hålla ordning och ro med åtta barn i huset? Den unga mamman gav några svar i videon och specificerade att inte alla kommer att uppskatta hennes sätt att uppfostra sina barn.

Först hävdar Heather att hon delade säng med alla sina barn, naturligtvis på ett säkert sätt. Hon avslöjade också att hon, till skillnad från många mammor och pappor, inte tvingar sina barn att gå och lägga sig vid en bestämd tid, utan att de själva kan bestämma hur länge de vill hålla sig vakna så länge Heather själv är vaken.

Advertisement
TikTok/ forevaheatha

TikTok/ forevaheatha

Ett annat avslöjande som har gett upphov till stark kontrovers rör de olika typerna av tvålar och tvättmedel som används för hennes barn: Heather har nämligen aldrig köpt speciella tvålar till sina barn. För många föräldrar är detta inte ett alternativ eftersom barn ofta har känslig hud och kan utveckla allergier eller andra obehagliga medicinska tillstånd av att använda för aggressiva tvålar. Dessutom berättar mamman att hon duschar tillsammans med sina barn, för att spara tid och även vattenförbrukning. Ibland tar de till och med ett bad, men att duscha är vanligast.

Även om många användare har kritiserat henne för dessa metoder, har många andra hyllat och stöttat henne: "Att duscha tillsammans med sina bebisar sparar mycket tid", skrev en användare, medan en annan kommenterade: "Det är alltid så intressant för mig att se hur andra föräldrar gör. Inget du sa skulle fungera för mig, men det är okej !! Glada och friska barn = bra förälder."

Vad tycker du om dessa "tips"? Har du någonsin följt något av dem?

Advertisement