Hon avslöjar att hon väntar sitt tredje barn och hennes man tar det inte bra: han föredrog en pojke

av sofia

10 Maj 2022

Hon avslöjar att hon väntar sitt tredje barn och hennes man tar det inte bra: han föredrog en pojke
Advertisement

Vad föredrar du: en pojke eller en flicka? En fråga som man ofta får hör när man är gravid. Många tycker inte att det gör någon skillnad och accepterar barnet oavsett kön. När allt kommer omkring, som många svarar, är ett barn en välsignelse och måste tas emot med glädje och en positiv inställning. Men det finns vissa fall där situationen kan eskalera om en av de två föräldrarna inte är överens om önskan om det ofödda barnets kön. Något som hände för ett tag sedan hemma hos Tik Tok-användaren @ kc.fulton.

I en video som lagts upp på det sociala nätverket ser vi mamma, pappa och två underbara tjejer som väntar på att få veta om barnet som är på väg kommer att vara en pojke eller en flicka. Och uppenbarligen uppskattades avslöjandet inte alls av fadern. Låt oss berätta vad som hände.

via Tik Tok/kc.fulton

Tik Tok/kc.fulton

Tik Tok/kc.fulton

Berättelsen handlar om ett par föräldrar som, efter att ha fått två underbara flickor, väntade sitt tredje barn och här kommer den första frågan: pojke eller flicka? Paret visste fortfarande ingenting förrän videon som publicerades på Tik Tok spelades in, men deras förhoppningar var kanske lite olika. Varför? Låt oss ta reda på det.

Videon börjar med hela familjen framför kameran under vad som skulle vara en liten ceremoni för att fira bebisen som är på väg. På bilderna kan du se flickornas mamma hålla ett paraply. Alla väntar med spänning, särskilt pappan, nyfikna på att få veta och glädjas åt upptäckten av det ofödda barnets kön, men när detta händer är det inte alla som reagerar bra.

Advertisement
Tik Tok/kc.fulton

Tik Tok/kc.fulton

När kvinnan några ögonblick senare öppnar paraplyet i videon och de fyra blir täckta av en kaskad av rosa konfetti som tillkännager deras tredje dotter, tar mannen det inte särskilt väl. Genast gör han en ogillande grimas och utan att ens ta hänsyn till sina unga döttrars närvaro börjar han dessutom svära.

Framför den här scenen reagerar inte de anhöriga som är närvarande vid evenemanget och som är upptagna med att filma och hustrun kan inte sluta skratta. Kanske är hon nervös? Eller för att distrahera alla från makens reaktion? Vi vet inte, faktum är att han helt enkelt inte ville ha en annan tjej och hoppades av hela sitt hjärta på att få en pojke.

Tik Tok/kc.fulton

Tik Tok/kc.fulton

Videon spred sig snabbt på nätet och fick ett stort antal visningar och kommentarer på mycket kort tid. Många användare tyckte inte att mannens reaktion var okej, tvärtom, kritiserade de den mycket och sa att han kunde ha undvikit det.

Ingen ifrågasatte hans preferenser och önskan om att få en pojke, men en liknande reaktion är oacceptabel och detta är vad användarna har fokuserat på.

Har du någonsin bevittnat något liknande eller har du kanske själv varit huvudpersonen i en sådan situation för att du hoppades så mycket på något som sedan inte förverkligade sig?

Advertisement