Är du lycklig? Den första saken du lägger märke till på bilden skulle kunna ge dig svaret

av sofia

01 Maj 2022

Är du lycklig? Den första saken du lägger märke till på bilden skulle kunna ge dig svaret
Advertisement

Hur många av er tycker om att utmana er själva med visuella tester och lekar för att träna upp ert sinne? Du har säkert stött på fotografier eller illustrationer som har lurat dig vid första ögonkastet flera gånger och det är just det som är så roligt med optiska illusioner! Styrkan i dessa bilder ligger just i det faktum att de lyckas lura våra ögon och vår hjärna, få oss att tro att vi kan se saker som faktiskt har en annan form eller som inte ens finns där!

Det officiella kontot för "Bright Side" har publicerat en optisk illusion på TikTok som kan avslöja lite mer om vårt existentiella tillstånd. Ja, kort och gott är frågan enkel: är du lycklig? Titta på bilden nedan och det första ditt öga fångar kommer att ge dig svaret.

via TikTok / Brightside

Titta noga på bilden och svara utan att tänka för mycket: vad ser du?

Titta noga på bilden och svara utan att tänka för mycket: vad ser du?

TikTok / Brightside

Är du lycklig i detta ögonblick av ditt liv? En viktig fråga som man naturligtvis inte kan hitta ett entydigt svar på i resultatet av ett visuellt test, där det dock kan ligga en viss sanning. Titta på bilden och säg det första du ser, utan att tänka för mycket.

Ett gnagt äpple: om det första du lägger märke till är ett äppelskrutt kan du vara lugn. Även om resterna av ett gnagt äpple kan tyda på en negativ syn på livet, är det precis tvärtom! Enligt videon vet faktiskt den som först ser ett tuggat äpple hur man tar saker i livet och de händelser som sker på ett bra sätt och är denna anledning lyckligare. Definitionen för dessa människor är enkel: "Ta saker för vad de är och var nöjd med det du har i livet."

Advertisement
TikTok / Brightside

TikTok / Brightside

Två personers profil: om du har sett de två personerna först istället för äpplet betyder det verkligen inte att du är ledsen och olycklig, utan att det kan finnas saker i ditt liv som undergräver din lycka ... speciellt i dina relationer. Om det första du såg på bilden var två personer vända mot varandra, betyder det förmodligen att relationer är väldigt viktiga för dig, så pass mycket att det är en prioritet. Kanske har du just nu vissa svårigheter att hantera en relation med en älskad? Använd i det här fallet kommunikationskortet: att prata om det som gör oss osäkra hjälper alltid till att förbättra situationen!

Naturligtvis är detta bara en optisk illusion, som inte på riktigt kan förstå vad vi verkligen känner, men som kanske kan fungera som en tankeställare för att hjälpa oss att förbättra vissa aspekter av vårat liv och förstå oss själva bättre.

Vilket resultat fick du? Skriv till oss i kommentarerna!

Advertisement