Skolan informerar mamman om att en okänd människa hämtar hennes dotter, men hon svarar: "Det var JAG utan peruk!"

av sofia

30 Mars 2022

Skolan informerar mamman om att en okänd människa hämtar hennes dotter, men hon svarar: "Det var JAG utan peruk!"
Advertisement

Föräldrar är villiga att göra vad som helst för sina barn och deras säkerhet hamnar högst upp på prioriteringslistan. När skolmyndigheten ringde Shanta, som kallar sig "heyshantaqtv" på TikTok, för att berätta att en okänd man hämtade hennes dotter från skolan varje dag, svimmade hon nästan. Vem skulle inte bara darra bara vid tanken på att något sådant kan hända deras dotter? Världen är tyvärr full av illvilliga människor och det är svårt att lita på andra, speciellt om ens barns säkerhet står på spel.

Lyckligtvis förklarade Shanta tydligt i en video att det var ett enormt och nästan komiskt missförstånd.

via TikTok / heyshantaqtv

Advertisement
TikTok / heyshantaqtv

TikTok / heyshantaqtv

I videon förklarade mamman tydligt vad som hade hänt och höll mer än fyra miljoner användare på halster, åtminstone i den första delen av förklaringen. Kvinnan sa att hon blev kontaktad av skolan med en chockerande kommunikation: en främling kom för att hämta hennes dotter från skolan varje dag. Först underströk Shanta att skolan har en skyldighet att omedelbart varna henne om någon misstänksam person närmar sig hennes dotter eller försöker hämta henne från skolan: "Jag har alltid sagt till skolan att om min dotter går därifrån med någon annan än min man och jag måste de kontakta oss omedelbart."

När Shanta berättar historien har hon ett upprört och oroligt ansiktsuttryck, med tanke på allvaret i ämnet och talar med en nästan darrande röst eftersom hon för stunden fick panik, precis som vilken förälder som helst skulle ha fått: "Jag darrade. Mitt hjärta slog hårt i mitt bröst, tillade hon.

Advertisement
TikTok / heyshantaqtv

TikTok / heyshantaqtv

Eftersom mannen i fråga i det här fallet uppenbarligen inte var barnets pappa kände mamman att hennes ben skakade när hon fick samtalet. Skolan gav henne beskrivningen av mannen och plötsligt förstod Shanta allt. Hon kände den mannen. Hon kände personen som beskrevs av skolan: "Han var lång, lite tjock, såg otränad ut, hans hår såg sprött ut och han hade en tunn linje av ljus mustasch."

Shanta fortsatte sin historia: "Jag frågade dem om de hade några bevis. De skickade en bild till mig. Mitt hjärta började dunka. Jag började gråta. Jag blev chockad." Vem var den mannen?

"Det var jag!" avslöjade Shanta med stor lättnad, "Det var JAG utan min PERUK!". Alla de miljontals användare som med spänning väntade på svaret började skratta och delade den komiska händelsen. Alla var ledsna över att skolan hade misstagit Shanta för en man, men å andra sidan kände de sig alla väldigt lättade eftersom inget allvarligt hade hänt hennes dotter och allt löste sig till slut

Advertisement