Hon är 63 år gammal och är i väldigt god form - efter skilsmässan har hon ägnat sig helhjärtat åt träning - TittaPaVideon.se
x
Hon är 63 år gammal och är i väldigt…
Vid bara 5-års ålder anses den här killen vara det starkaste barnet i världen Han bjuder hem en tjej på middag och serverar en macka med skinka och hon lämnar honom för att han är

Hon är 63 år gammal och är i väldigt god form - efter skilsmässan har hon ägnat sig helhjärtat åt träning

12 Januari 2022 • Av sofia
1.416
Advertisement

Att hålla sig i form är viktigt inte så mycket i rent estetiskt syfte, utan även och kanske framför allt för att hålla sig frisk även i högre ålder. Det finns de som helt enkelt inte klarar att regelbundet träna och äta bra och underskattar vikten av konstant fysisk träning. Lesley Maxwell har dock ett budskap till er alla där ute: det är aldrig för sent att ägna sig åt sin kropps välbefinnande. Lesley är faktiskt 63 år gammal men har en så vältränad kroppsbyggnad att hon misstas för en mycket yngre kvinna. Lesley blir dessutom uppvaktad av väldigt unga män för sin ålder, just för att hon till skillnad från kvinnor i hennes ålder verkar ha lyckats "hålla sig ung". Sanningen är att Lesley förmodligen inte ens visste att hon skulle bli en personlig tränare, men efter att ha skilt sig från sin man verkar Lesley ha upptäckt att hon har en passion för sport.


Som ett bevis på att det aldrig är för sent att fullfölja dina drömmar och uppnå dina mål, låt oss börja med att säga att Lesley Maxwell vann sin första bodybuildingtävling vid nästan 50. Så, om du trodde att livet var "över" efter det att man gift sig och skaffat barn, har du väldigt fel!

Leslie gör mycket för att hålla sin kropp i god form - hon kör 5 långa träningspass i veckan för att må bra. Efter skilsmässan bytte kvinnan jobb och arbetar nu som personlig tränare på heltid. När hon inte tränar lägger hon ut sina tips och bilder på Instagram, där hon har runt 76 000 personer som följer henne!

Lesley älskar att träna tillsammans med sitt barnbarn Tia, en annan fitnessentusiast som försöker hålla sig i form precis som sin mormor. Ofta, när de är tillsammans, misstas de till och med för systrar av främlingar.

Hur håller hon sig så pass vältränad? Förutom konstant träning ser hon även till att hennes kost uppfyller hennes dagliga kaloribehov. Några av hennes tips är att ge upp vin och alla sockerhaltiga drycker, samt att ägna mer uppmärksamhet åt portionerna i varje måltid och proteiner, som säkert är mycket viktigt.

Advertisement

Som ni ser ger inte Lesley upp sitt träningspass ens när hon går till stranden för en promenad!

Att hålla sig i form innebär förvisso många uppoffringar, men det är garanterat värt det. Kom igång och träna du också så ska du se att din kropp kommer att tacka dig om några år!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack