Hon kommer 5 timmar för sent när hon ska hämta sin son på en fest och det slutar med att han inte längre blir bjuden - TittaPaVideon.se
x
Hon kommer 5 timmar för sent när hon…
En gatuförsäljare lyckas låta alla sina 4 döttrar studera vid universitetet även om ingen trodde att han skulle klara det

Hon kommer 5 timmar för sent när hon ska hämta sin son på en fest och det slutar med att han inte längre blir bjuden

08 Januari 2022 • Av sofia
8.009
Advertisement

Även om barn får vänner i skolan så kanske barnens föräldrar inte alltid kommer överens. En mamma berättade om sin erfarenhet av en annan mamma, i samband med sin sons födelsedagsfest. Kvinnan ordnade en liten fest, ett pyjamasparty när hennes son fyllde 10 år. Den här gången undvek dock mamman att bjuda in ett barn, James, på grund av hans mammas dåliga uppförande. För att förklara tydligare berättade kvinnan om en episoden som inträffat vid en av hennes sons tidigare  fester.

Sammanfattningsvis skulle de inbjudna barnen hämtas klockan 11:00 nästa dag, men James mamma dök inte upp för att hämta sin son förrän sent på eftermiddagen.

via: Reddit

Mamman specificerade att medan James är ett väluppfostrat barn, verkar mamman tvärtom ha glömt bort hur man uppför sig. På två födelsedagsfester var James alltid barnet som hämtades sist.

Till sin sons åttonde födelsedag hade kvinnan sagt till alla föräldrar till de närvarande barnen att de nästa dag skulle behöva hämta sina barn vid elva på morgonen. Alla föräldrar dök upp i tid för att hämta sina barn - alla utom James mamma. Klockan 11:30 skickade födelsedagsbarnets mamma ett meddelande till James mamma och frågade henne var hon var och fick som svar: "Jag är på väg."

Inga problem, bortsett från att klockan 12:30 hade ingen ännu dykt upp för att hämta James.

Födelsedagsbarnets mamma hade specificerat att föräldrarna skulle vara punktliga, även för att födelsedagsbarnets familj hade andra åtaganden för dagen efter festen. Eftersom detta var själva dagen för sonens födelsedag, var det meningen att de skulle gå till hans farföräldrar för att äta lunch. Vid 14.00 hade James mamma fortfarande inte dykt upp, trots alla meddelanden som kvinnan skickat till henne. Vid det tillfället gjorde mamman ett sista försök och med ett meddelande lät hon kvinnan få veta att om hon inte kom omedelbart för att hämta sin son skulle hon ringa polisen och säga att hon övergivit sitt barn. Efter 15 minuter knackade James mamma på hennes dörr. Denna episod beskriver ett beteende som upprepades flera gånger av James mamma och det var därför James tyvärr inte blev inbjuden till kvinnans sons senaste födelsedagsfest.
 
James mamma blev väldigt arg när hon fick veta att hennes son inte hade blivit inbjuden, men den andra kvinnan svarade uppriktigt och berättade att hon alltid kom för att hämta sin son väldigt sent. Pojkens mamma tog det inte bra och bestämde sig för att förolämpa och blocka den andra mamman.
 
Vad tycker du? När man har en tid måste man ju försöka passa den...
 
 
Tags: BarnBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack