Hon är 50 år, han 61 och de har precis fått sitt första barn - ett "mirakel" (+VIDEO) - TittaPaVideon.se
x
Hon är 50 år, han 61 och de har precis…
Han blir portad från en restaurang för att han äter för mycket: Alla deras 10 barn började studera på universitetet vid 13-års ålder efter att ha fått sin utbildning i hemmet

Hon är 50 år, han 61 och de har precis fått sitt första barn - ett "mirakel" (+VIDEO)

25 November 2021 • Av sofia
5.964
Advertisement

Det är aldrig för sent att bilda familj, och inte bara det, ofta är en hög ålder inte ens ett hinder för att få ett mycket efterlängtat första barn. Även om naturlagarna säger oss att bortom en viss ålder, vanligtvis från 50-års ålder, är det både komplicerat, riskabelt och sällsynt att få barn, så finns det extraordinära undantag runt om i världen som får oss att tänka om. Det här är en helt otrolig familjeberättelse som bokstavligen kommer att lämna dig mållös.

via: People

A week ago today we welcomed the joy of our hearts, Lily!! Happy 1 week, Baby-Girl!!!!

Pubblicato da Susie Troxler su Mercoledì 6 ottobre 2021

De två huvudpersonerna i denna berättelse heter Susie och Tony Troxler, hon är 50 och han har 61, elva år äldre än henne. Detta lyckliga par från North Carolina fick sitt första barn efter nästan tretton års försök utan att uppnå önskat resultat: "Ett år förvandlades till två, sedan tre, men när det plötsligt hade gått nio, tio, elva trodde vi att det kanske var något riktigt fel. Åren har uppenbarligen gått och vår ålder hade stigit. Under hela den här tiden har jag haft flera myom, jag var verkligen för gammal och Tony hade medicinska problem så vi visste att det inte skulle bli några barn vid det här laget." berättar Susie.

Men precis när det sista hoppet verkade ha försvunnit vände sig Toby och Susie till en specialiserad fertilitetsklinik som var villig att implantera det sista embryot paret kunde använda i Susies livmoder och plötsligt hände något. Kvinnan hade blivit gravid till slut och nu skulle paret äntligen få en alldeles egen bebis!

Lilla Lily föddes i september år 2021 till en 50-årig mamma och en 61-årig pappa, en ålder som för dem båda var mycket riskabel för att få barn. Men i livet, förutom vetenskapens och medicinens lagar, finns det också mirakel, och det som hände Susie och Toby efter 13 års försök var verkligen en lycklig och oväntad händelse.

Paret från North Carolina är överlyckliga över denna gåva från naturen och deras berättelse lär oss återigen att livet verkligen kan vara oförutsägbart och att det inte finns någon fastställd ålder för att uppfylla sina drömmar.

Grattis till denna underbara nya familj!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack