Huset fattar eld och hon kastar sig in bland lågorna för att rädda sina 4 barn - TittaPaVideon.se
x
Huset fattar eld och hon kastar sig…
En grupp unga idrottare ser en mormor och hennes barnbarn i svårighet och hjälper henne att bära matkassarna Han räddar en tjej från att drunkna, det är kärlek vid första ögonkastet och nu är de gifta

Huset fattar eld och hon kastar sig in bland lågorna för att rädda sina 4 barn

29 November 2021 • Av sofia
478
Advertisement

En mamma skulle göra vad som helst för sina barn och deras säkerhet, särskilt när hon känner att de kan befinna sig i en farlig situation. Modersinstinkten i kombination med överlevnadsinstinkten är en dödlig kombination som förvandlar varje kvinna till en sann superhjältinna. Mikala Vish, mamma till fyra barn, har lyckats med den otroliga och heroiska bedriften att rädda alla sina fyra små barn från en fruktansvärd brand som ödelade deras hem. Samma brandmän som sedan ingrep på platsen talade om att det egentligen inte är de som är hjältar, eftersom media ofta målar upp dem som det, utan att de riktiga hjältarna istället är vanliga människor som denna modiga mamma.

via: GoFund Me

En mamma skulle som sagt göra vad som helst för att föra sina barn i säkerhet och det var precis vad Mikala Vish gjorde när hon kastade sig in i lågorna för att leta efter alla sina fyra barn och rädda deras liv. Faktum är att på morgonen den 26:e oktober 2021 var Mikalas hem uppslukat av lågor. Mikalas mamma berättade hur hennes dotter agerade med stort mod på plats: "Hon brändes på över 60% av sin kropp och har första, andra och tredje gradens brännskador. Jag hade inte förväntat mig något mindre från henne. Hon har alltid varit en bestämd person... hon är extremt målmedveten. Det förvånade mig inte alls. Vad jag förstår var det ett rent helvete och hon stannade där tills hon hittade sina barn." Mikala kommer med största sannolikhet att behöva vara kvar länge på sjukhuset, minst 8 månader.

"Nu är hon intuberad och kan inte prata. Hon är inlindad som en mumie", tillade den modiga unga mammans mamma. 6-åringen fick också allvarliga brännskador på sina händer och armar, enligt ett inlägg på Facebook från Chelseas brandkår. Det verkar som att Mikala och hennes son kommer att behöva genomgå hudtransplantationer och att sjukhusvistelsen skulle kunna bli förlängd. Samtidigt, medan vänner och familj ber för deras tillfrisknande, har en insamlingssida öppnats för att hjälpa den här ensamstående mamman att klara av alla medicinska räkningar och barnomsorg, samt för att hjälpa Mikala när hon kommer ut från sjukhuset och kan börja leva sitt liv igen.

Advertisement

Mikala Vish's house caught fire late Monday night - and she managed to get all four of her children out but paid a serious toll.

Pubblicato da FOX 2 Detroit su Venerdì 29 ottobre 2021

Vi hoppas att denna mamma och hennes fyra barn återhämtar sig så snart som möjligt och att hela den här mardrömmen tar slut så snart som möjligt.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack