En ung kurir räddar en 2-årig flicka som av misstag faller från 12:e våningen - han fångade henne i farten - TittaPaVideon.se
x
En ung kurir räddar en 2-årig flicka…
En pappa kämpar för att det ska finnas skötbord även inne på herrtoan Bitterhet i familjen - en man bygger en mycket smal byggnad på 3 våningar för att förstöra sin brors havsutsikt

En ung kurir räddar en 2-årig flicka som av misstag faller från 12:e våningen - han fångade henne i farten

12 April 2021 • Av sofia
1.392
Advertisement

Att befinna sig på rätt plats vid rätt tidpunkt betyder ibland att du kan rädda någons liv. Som vi vet, i livet, förutom att vi ständigt förbättrar våra färdigheter, behöver vi också lite tur. Det är ofta så vi hittar ett nytt jobb eller som någon gör oss en oväntat tjänst. Men på samma sätt kan det också hända att vi själva är källan till tur för någon annan. Nguyen Ngoc Manh, en 31-årig vietnamesisk leveranspojke, befann sig på rätt plats vid rätt tidpunkt dagen då han räddade en 2-årig flicka som av misstag föll från 12:e våningen. Tack vare honom slutade historien förvånansvärt bra och det var verkligen tur för den lilla flickan att han fanns där för att "fånga henne".

Kan man falla från tolfte våningen och komma ut oskadd? Vanligtvis inte, men lyckligtvis har den här historien har ett lyckligt slut. Videon som visar en 2-årig flicka dinglandes farligt från balkongen på sitt hus, på 12: e våningen, är verkligen skrämmande och filmades sannolikt av någon som såg det hela från en närliggande byggnad och måste ha haft hjärtat i halsgropen. I videon (rekommenderas inte för känsliga människor) ser man den lilla flickan som dinglar fritt med benen, medan hon fortfarande håller i sig i balkongräcket i några sekunder. Nguyen Ngoc Manh, en 31-årig leveranspojke, stod precis vid huset med sin leveransbil i närheten. Budet insåg inte allvaret till en början, men blev omedelbart orolig när han hörde de desperata skriken från människor som bevittnade hela händelsen och rusade omedelbart fram för att hjälpa barnet.

Den unge mannen försökte beräkna den punkt där barnet kunde ha landat och försökte nå den trots alla svårigheter. Tyvärr, även på grund av vissa strukturella skador på byggnaden, förlorade Nguyen balansen lite, men lyckades ändå luta sig tillräckligt mycket i den riktning som den lilla flickan föll. Mirakulöst nog lyckades han få tag i henne och rädda hennes liv. Fallet var kraftigt, men orsakade som tur var inga allvarliga skador på någon av dem. Mannen sträckte någon muskel och flickans bäcken försköts - men inget som inte går att åtgärda som tur är! En räddning som förvandlade denna ödmjuka leveranspojke till en riktig hjälte. Många började skriva till honom och tackade honom för hans hjältedåd och andra skickade till och med pengar till honom. "Jag vill inte ha pengar som jag inte personligen har tjänat", sa mannen, som tyckte att vem som helst skulle ha gjort samma sak som han gjorde.

En händelse som understryker hur viktigt det är att hålla ett öga på små barn och aldrig lämna dem själva på balkonger eller vid öppna fönster.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack