Ägaren till en mataffär ser en kille stjäla snacks, men istället för att ringa polisen erbjuder han honom bättre mat - TittaPaVideon.se
x
Ägaren till en mataffär ser en kille…
En skåpbil tappar alla pengar som den transporterar och hela gatan fylls av sedlar - en absurd scen (+VIDEO)

Ägaren till en mataffär ser en kille stjäla snacks, men istället för att ringa polisen erbjuder han honom bättre mat

24 November 2021 • Av sofia
1.759
Advertisement

Inför orättvisor och de som har det svårt bör man försöka öppna sitt hjärta och visa lite vänlighet snarare än att ta till med hårdhandskarna direkt. Framför allt när det rör sig om minderåriga. En dag upptäckte en livsmedelsbutiksägare att en liten pojke försökte stjäla ett paket chips. Mannen kunde självklart inte ignorera den gesten och frågade honom rakt ut: "Vill du att jag ska ringa polisen eller kommer du att ställa tillbaka det du försökte stjäla?". Pojkens svar förvånade honom dock till den grad att han fattade sitt livs bästa beslut, nämligen att erbjuda den lilla hungriga pojken och hans bror "riktig mat".

via: 13abc

När du fångar en minderårig på bar gärning, tänker du först och främst att du bör ringa polisen, precis som om du hade att göra med en vanlig brottsling. Men vad kan vara orsaken till att ett barn väljer att stjäla? En livsmedelsbutiksägare i Ohio, Jitendra "Jay" Singh, skällde snabbt ut pojken för att han försökte stjäla snacks precis framför näsan på honom. När han hotade med att ringa polisen om han inte lämnade tillbaka sakerna han hade tagit, svarade tonåringen oväntat med dessa ord: "Jag stjäl åt mig själv för att jag är hungrig och jag gör det för min lillebror också." Ägaren, Jay, ändrade efter att ha hört dessa ord omedelbart sitt tillvägagångssätt med pojken och bad honom att lämna alla dessa ohälsosamma mellanmål på hyllan och gav honom istället "riktig mat".

"Det kommer inte att göra någon skillnad för mig om jag ger honom lite mat eftersom vi producerar mycket och säljer mycket av det" kommenterade ägaren under en intervju, han tillägger också: "Om han hamnar i fängelse är det å andra sidan säkert att han inte kommer att göra något bra i livet”. Ett vittne från platsen delade den rörande historien på Facebook och butiksägarens vänlighet blev snabbt viral och överraskade stora delar av lokalsamhället. Ägarens fru å andra sidan var inte alls förvånad eftersom hon redan kände till hennes mans goda och vänliga själ: "Jag är verkligen stolt över honom och över att han har visat sin sanna sida. Han är väldigt snäll". Hustrun tillade också: "Vi är en del av samhället och vi måste hjälpa varandra. Det är en del av vårt jobb."
 
 
 
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack