Hon säger till ett barn på restaurangen som tar hennes hatt och mamman ingriper: "Han är bara ett barn!" - TittaPaVideon.se
x
Hon säger till ett barn på restaurangen…
Mor- och farföräldrar är mer knutna till sina barnbarn än till sina barn enligt denna vetenskapliga studie Gatukatter jamar mot ett avlopp och lockar till sig förbipassernades uppmärksamhet - det låg en övergiven flicka där inne

Hon säger till ett barn på restaurangen som tar hennes hatt och mamman ingriper: "Han är bara ett barn!"

22 November 2021 • Av sofia
1.517
Advertisement

Att ge ett barn en god uppfostran kan vara en riktig utmaning och vad innebär det egentligen att vara väluppfostrad? Tyvärr finns det ingen manual att följa i dessa fall och varje förälder måste försöka göra sitt bästa. Ingen bör döma någon annans föräldraskap, för man vet aldrig hur någon annans liv ser ut, men vad ska man då göra när en främlings barn stör en på restaurangen med ett okontrollerat och ouppfostrat beteende? Har man rätt att ingripa och säga åt barnet att sluta? Huvudpersonen i den här historien valde att vända sig till människor på Reddit för att reda ut huruvida det var hon som agerade olämpligt under en familjemiddag på en restaurang.

via: Reddit

En ung kvinna som hade gått ut för att äta på restaurang med sin familj råkade ut för en ouppfostrad pojke i 9 eller 10-års åldern som utan att fråga om lov tog hennes hatt och satte den på sitt eget huvud. Den 23-åriga tjejen berättade för Reddit att hon gick till en familjevänlig restaurang, där det fanns många barn och att hon trots allt var medveten om att det skulle finnas barn på restaurangen. Tyvärr verkar det dock som att många föräldrar vid dessa tillfällen glömmer bort att deras barn kan störa andra och låter dem bete sig hur som helst. Har du någonsin gått ut för att äta middag eller lunch och blivit omgiven av barn som skriker och springer runt på platsen? Hur irriterande är det inte när man tvingas bevittna föräldrarnas passiva reaktion i en sådan situation?

Den unga kvinnan sa att mamman till barnet i fråga tittade på honom då och då bara för att säga åt honom att gå tillbaka till bordet för att äta upp sin mat. Hela tiden lät hon honom dock springa runt och skrika, trots att serveringspersonalen flera gånger artigt försökt säga åt honom att sluta springa. Pojken stannade då i 30 sekunder för att sedan börja om igen. Vid ett tillfälle tog barnet tag i tjejens hatt och satte den på sitt huvud. "Ge tillbaka den omedelbart!" sa tjejen åt honom då och barnet som skämdes tittade i riktning mot sin mamma på jakt efter det där stödet som han förmodligen redan visste skulle komma.

Faktum är att barnets mamma kom strax därefter och anklagade tjejen för att ha skrikit på hennes son istället för att sköta sitt: "Han är bara ett barn!" utbrast hon och förringade sin nästan 10-årige sons agerande. Enligt mamman till barnet hade tjejen ingen anledning till att bli upprörd och kunde istället ha bett barnet på ett trevligt och lugnt sätt att sluta leka.

Vad skulle du ha gjort om du hade varit i hennes situation?

Tags: BarnBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack