En polis stannar en förare som kör för fort men får sedan reda på att han letar efter hjälp till sin sjuka fru - TittaPaVideon.se
x
En polis stannar en förare som kör…
Han kan inte handla mat till sina barn för att hans kreditkort blir nekat, men en polis betalar åt honom Hur mår ett barn som ständigt ser sina föräldrar bråka?

En polis stannar en förare som kör för fort men får sedan reda på att han letar efter hjälp till sin sjuka fru

25 Oktober 2021 • Av sofia
1.940
Advertisement

Att vara polis är aldrig ett enkelt jobb. Det är ett yrke fullt av fallgropar och faror men också präglat av en mycket stark medborgerlig och moralisk känsla, och den som bestämmer sig för att åta sig detta bör enbart hyllas och beundras snarare än att kritiseras. Att vara polis tvingar oss ofta att möta den trista verkligheten och detta är verkligen något som Kevin Coates, polis i Sterling Heights i den amerikanska delstaten Michigan, håller med om.


When Officer Kevin Coates pulled over an elderly man for speeding in Michigan, he noticed the driver was visibly...

Pubblicato da Franklin Graham su Sabato 9 ottobre 2021
Den 30:e september 2021 patrullerade Kevin Coates på gatan och runt 19.30 den dagen stoppade han en bil som körde för fort. Inte bara hade den amerikanska polisen inte kunnat förvänta sig att han ungefär en timme senare skulle vara hemma hos föraren för att fixa hans tv, men han hade aldrig kunnat föreställa sig att han skulle förändra livet för denna ledsna och desperata man med en sådan enkel gest. Kevin berättar att David, 79-åringen som körde sin bil snabbare än den tillåtna hastighetsgränsen, när han stoppades av polisen synbart verkade "upprörd och orolig över något", sedan brast han ut i tårar när Kevin frågade honom vad som var fel.
 
 
 
 
 

Officer Coates observed a traffic violation and through his investigation, it was determined this gentleman could use a helping hand. With all the obstacles in today’s world, a little compassion and understanding goes a long way. Great work officers Coates, Verougstraete & Jakushevich! Watch the news interview with Lieutenant Bastianelli on WDIV Local 4 / ClickOnDetroitFOX 2 Detroit tonight.

Pubblicato da Sterling Heights Police Department su Mercoledì 6 ottobre 2021

David, som var i tårar, svarade polisen att han var mycket ledsen över att hans fru var sjuk och att hans son hade psykiska problem, alla bekymmer och negativa tankar som hade fått honom att köra betydligt snabbare än vad som var tillåtet, men detta var inte allt. David berättade för Kevin att han körde så fort också för att han desperat letade efter hjälp från någon eftersom han hade köpt en ny TV till sin sjuka fru men inte hade kunnat programmera den.

Kevin Coates blev rörd av den historien och nöjde sig med att bara varna mannen och efter ungefär en timme dök han upp hemma hos honom med två andra poliser för att fixa och programmera Davids nya tv: "De kom in i mitt hus, de flyttade min TV, fixade det, och på nolltid var de borta. Jag tänkte bara, wow, vilken service! Jag hade aldrig kunnat förväntat mig detta från Sterling Heights polisen."

Advertisement

Den här snälla amerikanska polisen kunde ha valt att helt enkelt bötfälla den äldre mannen för att ha brutit mot hastighetsgränsen men istället visade han att han hade ett stort hjärta och att han också var kapabel till att visa vänlighet och medkänsla gentemot de mest behövande.

Bra jobbat, Kevin!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack