x
En besviken tjuv hittar inte tillräckligt…
Hon låtsas vara rik och lyckas äta, dricka och sova gratis i 21 dagar Kratta inte bort höstlöven från din trädgård, de hjälper miljön och minskar luftföroreningarna

En besviken tjuv hittar inte tillräckligt med pengar att stjäla i huset och lämnar en lapp: "Varför låser ni dörren?"

31 Oktober 2021 • Av sofia
2.380
Advertisement

Att bli bestulen är alltid en mycket obehaglig upplevelse, vare sig tjuvarna lyckas ta sig in i huset eller om man blir rånad på gatan eller någon annanstans. Det mest oroande kanske, utöver själva rånet, är det faktum att en främling tar sig in i vårt liv på ett såpass häftigt sätt och vänder upp och ner på det på bara några minuter. Det är fruktansvärt när tjuvarna vänder upp och ner på huset eftersom det betyder att de har lyckats ta sig in i någons personliga utrymme. Naturligtvis verkar historien vi ska berätta paradoxal i denna mening: en tjuv har brutit sig in i ett hus och lämnat ett meddelande om hur besviken han var över att inte ha hittat tillräckligt med pengar att stjäla.


Det märkliga fallet med det "misslyckade rånet" inträffade i Indien och genomfördes av en mycket noggrann tjuv, som var väldigt besviken över att han inte hade lyckats hitta tillräckligt med pengar och värdesaker i en regeringstjänstemans bostad i distriktet Dewas, Madhya Pradesh. Tjuven i fråga skulle till och med ha lämnat en lapp innan han lämnade huset, med orden: "Om det inte finns några pengar, vad finns det för anledning till att låsa dörren?!".
 
 
 
image: Pexels / Not the actual photo

Polisen bekräftade att omkring 400 dollar i kontanter och några smycken stals från mannens hem - ett byte som uppenbarligen inte motsvarade tjuvens förväntningar.

Undersökningarna går vidare för att försöka hitta den skyldige som verkade var väldigt angelägen om att tydliggöra sina förväntningar med en lapp och en penna som han tagit från mannens hem.

Advertisement

Den verkliga frågan är om en tjuv verkligen förväntar sig att hitta berg av pengar i folks hem? Vem är det idag som fortfarande gömmer sedlarna under madrassen? Vi är i alla fall lättade över att tjuven inte lyckades stjäla några stora summor. Nu kan vi bara hoppas att han blir gripen av polisen.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack