Hennes 9 månader gamla son har så mycket hår att det ser ut som att han har en peruk: "De stoppar mig på gatan hela tiden" - TittaPaVideon.se
x
Hennes 9 månader gamla son har så…
88 år gammal fortsätter han att spela som målvakt i laget: Man bör aldrig hänga kläder inomhus - det här är några av anledningarna

Hennes 9 månader gamla son har så mycket hår att det ser ut som att han har en peruk: "De stoppar mig på gatan hela tiden"

14 Oktober 2021 • Av sofia
4.862
Advertisement

Vissa barn föds med mycket hår, medan andra verkar vara nästan skalliga. Varför denna skillnad? Vi vill dock understryka att inget barn föds helt skalligt, eftersom lanugo redan utvecklas före födelsen, alltså det tunna hårlagret som täcker hela huvudet. Från 6 månader fram till det första levnadsåret minskar detta hår gradvis och lämnar plats för tillväxten av "riktigt hår". Det finns dock barn som föds med ett ganska tjockt hår, så pass mycket att man skulle kunna tro att de har en peruk på huvudet. Emma Mooney är en 35-årig mamma som känner till denna situation mycket väl och hennes son Charlie Foster är bara 9 månader gammal, men han har så långt hår att främlingar nyfiket stoppar henne på gatan!

via: Mirror
Pubblicato da Emma Mooney su Sabato 20 marzo 2021

Charlie Foster kom till världen med väldigt tjockt hår och redan från första början förstod man att han skulle ha en ordentlig "kalufs"! Faktum är att det tjocka svarta håret gradvis har bildat en vacker frisyr vilket kanske är lite ovanligt för en 9 månader gammal bebis. Charlie har så mycket hår att folk stannar hans mamma på gatan för att fråga om det är äkta eller om det är en peruk. När man tittar på honom är Charlies lilla ansikte så gulligt att han ser ut som en liten docka så det är inte konstigt att folk blir så nyfikna när de ser honom i barnvagnen på gatan.

Som hans mamma berättar känns det som att gå runt med en liten kändis när folk stannar henne på gatan 10-11 gånger, varje gång hon går hemifrån, för att ställa frågor om sonens hår. Emma säger att hon tog honom till frisören för första gången när han bara var 4 månader gammal. Frisören tittade på Emma och frågade henne: "Vilken frisyr vill du ha?" utan att veta att kvinnan inte var där för att klippa sitt eget hår. Emma svarade utan att blinka: "Åh, det är inte för mig jag är här... det är för honom!". Inte ens frisören kunde tro att Charlie hade allt det håret!

Advertisement

Allt detta hår gör att pojken ser bedårande ut och det är svårt att inte le när man tittar på honom! Emma säger att hon till Halloween skulle kunna klä ut honom till en perfekt greve Dracula, eftersom det skulle räcka med att kamma tillbaka allt hans hår med lite gele: "Det skulle passa honom perfekt!".

Titta noga på honom... det är faktiskt hans riktiga hår, det är inte en peruk! Är han inte bedårande?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack