x
Han blir utskrattad efter att ha lagt…
Bruden ber om att bli följd till altaret av både sin biologiska pappa och sin adoptivpappa - scenen är rörande En trafikpolis delar sitt paraply med två gatuhundar som han vill försöka skydda från det kraftiga regnet

Han blir utskrattad efter att ha lagt upp en bild på sin nyfödda bebis tillsammans med sin fru: "bebisen har för ljus hudfärg"

07 Oktober 2021 • Av sofia
94.201
Advertisement

Han tillåter sina följare att följa med under hela sin frus graviditet, värkar och hela förlossning. Ett liv i rampljuset för det här paret som har fått tusentals människor att delta i en mycket intim händelse som ett barns födelse. Den här entusiastiska nyblivna pappan, som är mycket aktiv på sociala medier, förväntade sig verkligen inte alla dessa aggressiva och föraktfulla kommentarer vid hans lilla son Noahs födelse. Den nyfödda lilla bebisen verkar faktiskt ha en mycket vitare hy än sina föräldrar och detta har lett till att paret fått en massa sarkastiska och rasistiska kommentarer.


Marcos Davis är en 30-årig predikant som är mycket aktiv på sociala medier. När Débora, hans fru, meddelade att de väntade barn var han otroligt entusiastisk. Från det ögonblicket beslutade paret att de skulle låta alla hennes mans följare få följa alla stadier av parets graviditet. För alla er som är föräldrar är det inte svårt att förstå Marcos entusiasm och hur spännande det var för honom att se och fotografera sin frus mage varje dag och följa bebisens utveckling steg för steg.

Deras följare uppdaterades hela tiden om alla stadier av bebisens utveckling och Marcos förväntade sig att de skulle vara lika entusiastiska som han var för att se lilla Noah äntligen få komma till världen.

Men så var det inte. Till hans stora chock koncentrerade sig människor på nätet, när de tittade på de första bilderna av den nyfödda bebisen bara på en sak: barnets hudfärg som enligt dem var för ljus jämfört med hans föräldrars.

Det var många på nätet som skämtade om vem barnets riktiga pappa kunde vara och, som om detta inte var tillräckligt, fanns det till och med de som gav Marcos rådet att avsäga sig faderskapet eftersom barnet - enligt deras resonemang - uppenbarligen inte var hans.

Tags: BarnBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack