En kvinna blir frisk från cancer medan hon reser världen runt trots att läkarna gett henne ett år att leva - TittaPaVideon.se
x
En kvinna blir frisk från cancer medan…
En butiksanställd säger upp sig framför alla genom att använda sig av mataffärens högtalare: En tjej räddar en humla från gatan och från den stunden blir de oskiljaktiga:

En kvinna blir frisk från cancer medan hon reser världen runt trots att läkarna gett henne ett år att leva

24 September 2021 • Av sofia
790
Advertisement

Ibland, med tanke på en del sjukdomars svårighetsgrad, måste läkarna fatta ett svårt beslut och meddela patienten hur lång tid han eller hon har kvar att leva. En svår nyhet att hantera, både för den sjuka och för familjemedlemmarna själva. Vissa människor kan dock överraska oss med sin förmåga att reagera och i många fall permanent återhämta sig från terminala sjukdomar. Historien om Miranda är faktiskt en av dessa. Tack vare hennes sinnesstämning och sin ostoppbara lust att resa hittade hon styrkan i sin kamp mot cancer och besegrade den för gott.

via: The Sun UK

Den modiga tjejen i den här berättelsen heter Miranda Simard, som blev frisk från cancer efter det att läkarna gett henne bara ett år att leva. Kvinnan har faktiskt ett mycket komplicerat medicinskt förflutet. Som ung upptäckte hon att hon hade tumörer i närheten av binjurarna efter att ha utsatts för en hjärtinfarkt vid nitton års ålder. Tyvärr hade symptomen på denna degenerativa sjukdom misstagits för andra tillstånd som ångest eller panikattacker.

Efter nyheten gick Miranda igenom alla stadier av chock, från ångest till rädsla, från panik till sorg. Men en dag bestämde hon sig för att sjukdomen inte skulle stoppa henne och därför började hon göra en lista över saker att göra innan det var för sent.

Under ett helt år tillbringade Miranda och hennes man sina dagar på resor. Bland lyxhotell, promenader, exotiska stränder och hisnande äventyr verkade Miranda ha glömt allt.

Vid 24-års ålder, strax efter hemkomsten, kom de goda nyheterna: cancern verkade vara borta. Otroliga nyheter som gjorde alla häpna. Miranda hade besegrat cancer genom att njuta av varje ögonblick i sitt liv som om det var det sista. Nu har hon inte längre någon deadline och kan äntligen ta tillbaka kontrollen över sitt liv och sin plånbok.

Advertisement

Paret befinner sig för närvarande i en ekonomiskt svår situation efter att ha spenderat sina livsbesparingar på att resa runt världen. Makarna är dock mycket nöjda med valet och tack vare sin erfarenhet ger de råd på TikTok där de förklarar för sina anhängare hur de ska hålla depressiva känslor på avstånd.

Kort sagt, trots att hon drabbades av terminal cancer förblev den unga kvinnan optimistisk och njöt av livet. Vi beundrar verkligen Miranda och hennes otroliga viljestyrka, ett föredöme för oss alla!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack