Vid 92-års ålder struntar hon fullkomligt i vad andra tycker och har på sig färgglada och ungdomliga kläder: "Jag har alltid levt som en rebell" - TittaPaVideon.se
x
Vid 92-års ålder struntar hon fullkomligt…
En butiksanställd ger ett par skor till en äldre man i svårighet som kommit in i butiken En ung man säger upp sig efter det att hans arbetsgivare vägrar ge honom semester och får stark kritik

Vid 92-års ålder struntar hon fullkomligt i vad andra tycker och har på sig färgglada och ungdomliga kläder: "Jag har alltid levt som en rebell"

15 Juli 2021 • Av sofia
60.262
Advertisement

Att vara 90 år idag har blivit som att vara 20, åtminstone enligt denna äldre kvinna som med sina alternativa, färgstarka och exhibitionistiska bilder fulla med energi, charm och livsglädje har erövrat miljontals användare från hela världen som inte gör annat än att följa henne med spänning och humor på hennes officiella instagramsida. Hennes namn är Helen Ruth Van Winkle och vid 92-års ålder lyckas hon förmedla ungdom och sprudlande energi på ett sätt som dagens nya generation bara kan drömma om!

via: NPR

Kvinnan heter Helen Ruth Van Winkle, har precis fyllt 92 år och bor i Waco, i den amerikanska delstaten Kentucky och hon är inte den kärleksfulla farmorn du kanske förväntar dig. Hon gillar inte att sitta hemma som sina jämnåriga för att ta hand om sina barnbarn, städa huset eller sticka, Helen har alltid älskat att vara en kvinna som går mot strömmen, lite aggressiv (i god mening), omöjlig att inte lägga märke till.

Som den äldre kvinnan har sagt vid mer än ett tillfälle: "Jag har alltid varit en rebell i mitt liv, ända sedan jag föddes. Jag har stulit andras karlar sedan 1928!" Hon skämtar om att hon alltid har brytt sig om sitt utseende och lagt mycket tid och energi på sina klädval, inte bara när hon var en ung tjej men även nu när hon officiellt har blivit nittioåring!

När hon bestämde sig för att öppna en instagramsida föreställde sig Helen inte att hon skulle få så många likes och så många följare på bara några dagar. Idag är hon en riktig influencer med över 3 miljoner följare från hela världen!

Advertisement

Detta är självklart tack vare de fotografier som publiceras av hennes barnbarnsbarn som hanterar hennes profil och all PR med omvärlden. Hon må vara 92 år gammal, men hon har fortfarande mycket kvar att erbjuda och är full av livsglädje och alltid redo att krossa alla fördomar som finns i vårt samhälle och av den anledningen kan man inte göra annat än att beundra och hylla henne. Det är inte alla som har modet att våga visa upp sig på sociala medier i den åldern med ett sådant extravagant och oemotståndligt utseende!

Ta en titt nedan för att få en bättre uppfattning av vem denna lilla farmor som inte ser ut att vara särskilt gammal är och låt dig smittas av hennes livsglädje!

Advertisement

Helen Ruth Van Winkle roliga och färgstarka bilder påminner oss än en gång om att en nypa frihet och mycket uppror mot de fördomar och förutfattade idéer som vi har om ålderdomen är absolut nödvändiga för att leva ett liv som känns äkta där vi trivs med oss själva och tycker om oss för den vi är utan att bry oss om andras tankar och åsikter.

Länge leve Helen och hennes mod. Din fria själ är en inspiration för de kommande generationerna!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack