En städerska brister ut i tårar när hon får reda på att de gett henne en vindsvåning i huset där hon arbetar sedan 20 år tillbaka - TittaPaVideon.se
x
En städerska brister ut i tårar när…
Frun säger att hunden rymt hemifrån, men 5 år senare får han reda på att hon tagit den till ett djurskyddshem Den här ön är så liten att bara ett hus och ett träd får plats

En städerska brister ut i tårar när hon får reda på att de gett henne en vindsvåning i huset där hon arbetar sedan 20 år tillbaka

17 Juli 2021 • Av sofia
18.245
Advertisement

När vi utför vårt arbete med passion och hängivenhet och gör enorma uppoffringar för täcka de månatliga utgifterna och tjäna in några extra mynt som vi kan lägga undan, bör vi aldrig skämmas för det yrke vi utövar, även om det är ett enkelt jobb jämfört med andra. Det spelar ingen roll om du är städare eller servitris, ditt jobb har en värdighet och du är inte mindre värd än någon annan. Ibland särskiljer en del människor andra baserat på det arbete de utför och deras sociala status, medan andra ser värdet av uppoffring och belönar de som jobbar hårt i livet.

via: Reddit
image: Reddit

Detta är berättelsen om Rosa, en städerska som i tjugo år arbetat i ett stort lyxlägenhetskomplex mitt i storstaden New York. Coronaviruspandemin, med alla restriktioner och isoleringen som den medförde har dock påverkat kvinnans ekonomiska situation på ett negativt sätt. Plötsligt, efter 20 år, skulle Rosa inte längre arbeta i de lägenheter där alla visste vem hon var och där hon var mycket omtyckt och uppskattad.

image: Reddit

Hyresgästerna visste mycket väl hur värdefull Rosa var i sitt arbete och de kände mycket väl till de ekonomiska svårigheter hon tvingades möta, det faktum att hon hade flyttat in hos sin syster för att få ett säkert tak att leva under eftersom hon inte längre hade någon säker inkomst som gjorde att hon kunde leva tryggt. Av den anledningen bestämde sig en rik familj som bodde i en av de lägenheterna i detta lägenhetskomplex i New York för att överraska kvinnan på ett sätt som hon aldrig skulle glömma.

Omedveten om vad hon snart skulle få reda på filmades städerskan utan att hon visste om det medan hon eskorterades till en stor takvåning bland byggnadens övre våningar. Rosa trodde att hon var på väg till en lägenhet som hon skulle städa från golv till tak, men istället var lägenheten till henne, som ett kärleksfullt sätt att säga tack för allt det hon hade gjort för alla de som bodde i lägenheterna med över 20 års hårt arbete och uppoffringar.

Advertisement
image: Reddit

Bilderna av Rosas överraskning, publicerades på Reddit och beskrevs av de som låg bakom denna extraordinära gåva med följande ord: "Rosa är en del av den familj av hyresgäster som bor i denna lyxiga skyskrapa i New York. På grund av COVID fick hon sparken. Men hon kom fortfarande till jobbet varje dag med ett stort leende på läpparna. Denna takvåning har precis blivit totalrenoverad. Rosa tror att hon är här för att städa den och har ingen aning om att den är avsedd för henne. Det är en lägenhet med fyra sovrum och tre badrum. Nylagda parkettgolv, två utomhusutrymmen och ett fullt utrustat kök, totalt 2500 kvadratmeter."

När Rosa får reda på att takvåningen faktiskt är en gåva till henne och att hon inte längre kommer att behöva bo hemma hos sin syster, kan hon inte hålla tillbaka tårarna. För henne är det en dröm att ha fått två års hyra betald för en lägenhet i det lägenhetskomplex där hon har arbetat i över 20 år!

Den generösa och oväntade gesten från denna familj visar verkligen mer än tusen ord hur ärligt arbete, genomfört med passion, precision och diskretion, alltid belönas förr eller senare med personlig tillfredsställelse... och ibland även med oväntade gåvor!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack