En 94-årig änkling bygger en bassäng i sin trädgård för alla barn i området för att slippa känna sig ensam - TittaPaVideon.se
x
En 94-årig änkling bygger en bassäng…
De vill gifta om sig efter det att mannen genomgått sin förvandling från man till kvinna Den här äldre kvinnan är 119 år gammal och hävdar att hon är den äldsta kvinnan i världen

En 94-årig änkling bygger en bassäng i sin trädgård för alla barn i området för att slippa känna sig ensam

13 Juli 2021 • Av sofia
1.813
Advertisement

Förlusten av någon som står oss nära är en traumatisk upplevelse som förmodligen aldrig kommer att läka helt. Med tidens gång förvandlas dock smärtan, men blir alltid kvar i våra hjärtan. Detta är vad Keith Davidson måste ha upplevt, en pensionär som nu är 94 år gammal och som 2016 förlorade sin fru Evy efter 66 års äktenskap. Naturligtvis är denna änkling inte helt ensam eftersom han har tre barn, men ingen av dem har ännu fått barn och han har därmed inga barnbarn.

via: KARE 11

För att slippa känna tyngden av ålderdomen och ensamheten fick Keith en lysande idé, nämligen att om han inte skulle ha levt länge nog för att bli morfar eller farfar, skulle han låtsas vara det för alla barnen i grannskapet. Keith Davidson, som har arbetat som distriktsdomare under hela sitt liv, har alltid varit aktiv trots att han är pensionerad. han spelar bas och tuba i ett litet band i den lilla staden Morris i Minnesota och sedan 2017, ett år efter det att hans älskade fru Evy dog, bestämde han sig för att göra ännu mer för sitt samhälle samt för sig själv...

I sitt hem som nu har blivit för ensamt har Keith Davidson låtit bygga en stor pool där han under de senaste åren har låtit alla barn i grannskapet i Morris få komma och bada eftersom platsen oförklarligt nog inte har någon liknande plats för att underhålla barnen under den mycket heta sommarsäsongens månader. Utomhuspoolen på Davidsons bakgård invigdes år 2017 och sedan dess har många barn från grannskapet kommit dit för att ta ett dopp på denna underbara plats.

Den enda strikta regel som fastställts av den äldre hyresvärden är att alla barn som vill använda denna gemensamma pool (vars entré självklart är gratis) måste ha med sig och övervakas av en vuxen!

Advertisement

Jessica Huebner, en granne till Keith, sade med glädje: "Det är som om att Keith Davidson har adopterat grannskapets alla barn, nästan som om de alla var hans barnbarn. Det är tack vare honom som glädjen sprider sig i hela vårt kvarter!" Så nu, istället för att bli sittandes inne i sitt hus i total ensamhet, sitter denna 94-åriga änkling på en solstol utomhus och smuttar på en uppfriskande drink medan han får sällskap av dussintals barn från hela grannskapet som leker och har kul under hela sommaren.

När allt kommer omkring kanske Keith inte har haft nöjet att få bli morfar eller farfar, men alla dessa barn är i viss mån som att de vore hans barnbarn!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack