En kassörska spenderar sina sista 20 $ för att hjälpa en kund utan pengar: "Jag visste att det var rätt sak att göra" - TittaPaVideon.se
x
En kassörska spenderar sina sista 20…
20 tårtor som är så misslyckade att de förtjänar ett pris för sin fulhet

En kassörska spenderar sina sista 20 $ för att hjälpa en kund utan pengar: "Jag visste att det var rätt sak att göra"

12 Juni 2021 • Av sofia
785
Advertisement

I varje jobb man genomför behöver man inte bara lägga mycket passion utan också mycket engagemang och hjärta. Ju mer en anställd är generös och med sin personlighet lyckas skapa en positiv stämning bland sina kollegor, desto mer kommer den personen att belönas med tillgivenhet, uppskattning och respekt. Det är just en sådan person vi vill prata om idag genom att dela berättelsen om en kassörska som heter Rita Jackson Burns. Med väldigt lite pengar i fickan betalade hon för en kund som inte hade tillräckligt med pengar...

via: Faith Pot

Rita Jackson Burns är en kassörska som arbetar för en stormarknad i Houston, USA. Rita är en person som är mycket älskad av både sina medarbetare och kunder, som alla hoppas på att hon ska betjäna dem för att få sig en trevlig pratstund med denna goda kvinna. Men den extremt generösa gesten som Rita gjorde för en kund berörde många människor starkt. När Rina Liou kom in i affären för att helt enkelt köpa några glödlampor upptäckte hon att hon verkligen hade ställt till det. Inte bara hade hon sin mans mobiltelefon med sig och inte sin egen, utan hon insåg också att hon hade glömt sin plånbok hemma.

Rita hade sett att kunden var i svårighet, så hon bestämde sig för att hon skulle betala glödlamporna åt henne: "Jag sa till mig själv, gör det, betala glödlamporna för henne, trots allt verkar hon verkligen behöva dem ..."

Rita visste att hon bara hade 20 $ på kortet, men samtidigt var hon i sitt hjärta säker på att hon gjorde rätt sak genom att agera av vänlighet så hon tog sitt nästan tomma kreditkort, drog det i kassan där hon jobbade och betalade Rina Lious 12,41 dollar. Kvinnan som var synligt generad, kunde inte tro vad den snälla kassörskan just hade gjort för henne: "Hon räddade mig. Jag kunde inte tro att en främling skulle göra något sådant för en annan främling. Hon kände mig ju inte alls. Jag visste att jag var tvungen att komma tillbaka."
 
Rina kunde inte låta bli att gå tillbaka till den stormarknaden för att tacka den snälla kassörskan på sitt eget lilla sätt. Inte bara kom hon tillbaka för att ge tillbaka det beloppet till kvinnan, utan lämnade också lite "dricks" för den trevliga gesten som hon hade gjort för henne den dagen. Det måste ju finnas en anledning till att Rita har arbetat i den stormarknaden i minst 38 år och är omtyckt av alla!
 
Det är människor som denna kassörska som gör världen till en bättre plats på sitt eget lilla sätt!
 
 
 
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack