x
Tusentals personer röstade för att…
20 optiska illusioner som lyckas förvirra våra ögon på ett perfekt sätt Endast två dagar efter bröllopet donerar kvinnan en njure till sin nyblivna mans exfru

Tusentals personer röstade för att göra en lista på de snyggaste männen i världen - är du överens med resultatet?

10 Juni 2021 • Av sofia
2.318
Advertisement

Skönheten ligger i betraktarens ögon - ett numera mycket känt ordspråk, som påminner oss om att "objektiv skönhet" inte existerar. Vem bestämmer vad som är vackert och vad som inte är det? Utan att gå på djupet med filosofiska frågor som inte berör oss, kan vi fastställa att i själva verket är alla fria att uppskatta vad vi vill, för trots allt handlar det inte om personlig smak. Även om det ofta händer att en stor majoritet människor är överens om att fastställa en viss standard för skönhet. Det är därför inte förvånande att många kvinnor och många män är överens om att hänvisa till vissa skådespelare eller skådespelerskor som gudomliga varelser. I det här fotogalleriet har vi valt att samla några bilder på några av de mest populära skådespelarna i världen när det gäller skönhet. Vad tycker du? Förtjänar de verkligen att ingå i den här lilla rankningen? Skriv din åsikt i kommentarerna!


1. Modellen Toni Mahfud

2. Skådisen Jensen Ackels

Förutom att ha gått rakt in i hjärtat hos många fans för sina framträdanden i filmer och tv-serier, uppskattas Jensen Ackles också för sin humor.

Advertisement

3. Skådespelaren Michiel Huisman

En del av er kommer att komma ihåg honom från "Game of Thrones" eller, ännu bättre, som en av huvudpersonerna i serien "Hill House". Hans karriär har nu exploderat och tydligen hans charm också!

4. PewDiePie

Denna gamer är kanske en av de mest älskade människorna på youtube. PewDiePie är en ung youtuber med en passion för spel som nu har erövrat världen med sin charm.

5. Skådisen Jason Momoa

Jason Momoa är inte precis mannen du skulle möta i mataffären en vanlig dag. Men vem vet, alla kan ju ha ur ibland...

Advertisement

6. Skådespelaren Robert Pattinson

För vissa är han helt enkelt "den vackraste mannen i världen", medan för andra är han bara en bra skådespelare. Vad tycker du?

7. Skådespelaren Chris Evans

Är han även din favorit bland superhjältarna?

Advertisement

8. Skådespelaren Bradley Cooper

Bradley Cooper har blivit allt populärare och har kommit långt sedan han debuterade tillsammans med kollega Jennifer Garner i TV-serien "Alias". Vem skulle ha trott att han skulle bli så stor? Några av oss kanske ja!

9. Skådisen Tom Hardy

I sina roller lyckas han alltid ge sitt bästa och uppskattas även för sin skönhet.

Advertisement

10. Skådespelaren William Levy

11. SÅångaren Kim Tae-hyung

Idag mycket populär, särskilt bland de yngre har Kim och resterande delar av hans band stulit många hjärtan.

12. Skådespelaren Louis Garell

En skönhet utöver det vanliga tillsammans med en extraordinär charm.

13. Skådisen Stanley Weber

14. Patrick Dempsey

En skådis som uppskattas på alla sätt vad han än har för typ av roll. Vad tycker du om honom?

15. Skådespelaren Chris Hemsworth

16. Skådespelaren Matthew McConaughey

Matthew McConaughey är förmodligen en av Hollywoods mest älskade stjärnor, inte bara för sin skönhet utan framför allt för sin talang!

17. Skådespelaren Christian Bale

Vi har säkert utelämnat många andra ansikten som förtjänade att finnas med på listan och lätt kunde ha inkluderats i denna ranking, men nu vill vi höra din åsikt. Håller du med om denna ranking? Skriv din åsikt i kommentarerna!

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack