Han ger sin fru en klänning som är två storlekar för liten "Jag gjorde det för att motivera henne till att gå ner i vikt" - TittaPaVideon.se
x
Han ger sin fru en klänning som är…
Dessa människor beslutade att ta tag i sina liv - 21 bilder som vittnar om deras förändringar Hon blir gravid med tvillingar och hennes föredetta killes tjej ber om att få ta hand om bebisarna

Han ger sin fru en klänning som är två storlekar för liten "Jag gjorde det för att motivera henne till att gå ner i vikt"

14 April 2021 • Av sofia
761
Advertisement

Att berätta för en kvinna att hon kanske har lagt på sig några extra kilon är redan ett ganska känsligt ämne i sig, men att dessutom säga det på fel sätt kan vara ett dödligt misstag. En "tillgiven" man fick den lysande idén att tala om för sin fru att han skulle ha velat att kvinnan skulle gå ner några kilo, men han kunde inte ha valt en sämre taktik för att förmedla detta budskap. På hennes födelsedag gav han henne en väldigt söt liten klänning... två storlekar för liten! Kortet som var fäst på gåvan löd så här: "Jag kan inte vänta med att få se dig i den här". Syftet med detta osmarta drag? Att motivera sin fru till att gå ner de extra kilona som uppenbarligen störde honom. Hennes svar var dock klockrent.

image: TikTok

Vissa kanske tror att denna mans gåva var en kärleksfull gest, ett bevis på hans djupa kärlek till sin fru och hans omtanke för hennes hälsa. Även om vikten verkligen är ett allvarligt hälsoproblem för vissa människor, har historien om användaren "mike_p_89" inget med detta att göra, utan det handlar bara om en självisk önskan om att se sin fru bli smalare och kanske mer attraktiv. Detta är verkligen synd eftersom man i ett förhållande bör älska varandra som man är, utan att försöka förändra den andra efter eget tycke eller smak. Naturligtvis bör denna filosofi dock inte vara en ursäkt för att sluta ta hand om sig själv eller för en skadlig livsstil.

image: TikTok

Användaren på TikTok med smeknamnet "mike_p_89" lade upp en video som beskriver händelsen och hans frus roliga svar, som verkligen var mer passande än hennes födelsedagspresent. Mannen börjar berätta hur han hade fått den fantastiska idén att ge sin fru en klänning av mycket mindre storlek för att motivera henne att gå ner i vikt och att få på sig klänningen. Ett riktigt unikt sätt att tala om för en kvinna "du är tjock" eller "börja banta". Hustrun verkar dock inte ha tagit det bra och som svar använde hon samma kort som sin man.

Advertisement
image: TikTok

En dag kom Mike hem och hittade en presentförpackning på vardagsrumsbordet. Det var en låda med kondomer... två storlekar för stora! Kortet som var fäst vid denna "provocerande" gåva var ungefär likadant som det han hade skrivit till sin fru: "Jag väntar på dagen då du kan passa i dessa."

Många människor ställde sig på kvinnans sida. Kunde hon ha gett ett mer passande svar?

Vad tycker du, agerade mannen felaktigt eller var det bra att försöka "motivera" sin fru på det sättet? Skriv din åsikt i kommentarerna!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack