Mardrömshus - 20 bilder på lägenheter som mäklarfirmor försökt sälja - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Mardrömshus - 20 bilder på lägenheter…
En lärare donerar sin njure till sin 5-åriga elev för att kunna erbjuda henne ett normalt liv

Mardrömshus - 20 bilder på lägenheter som mäklarfirmor försökt sälja

12 Mars 2021 • Av sofia
25.484
Advertisement

Valet av ett hus, oavsett om det är att hyra eller köpa, är aldrig enkelt, även om det naturligtvis är mer krävande att köpa ett hus än att bara betala hyra. Ofta går kunderna vilse bland alla de tusentals alternativ som finns och har svårt att bestämma sig, medan andra inte hittar något alls som passar dem. Att välja det hus som man kommer att bo i "för alltid" är verkligen inte enkelt och absolut inte ett beslut som man bör ta lätt på. Man vet aldrig säkert vilka "överraskningar" som kan gömma sig runt hörnet, även om huset ser perfekt ut. Sedan finns det fall där det syns tydligt vad som är fel såsom smaklös design, väggar med ingrodd smuts, arkitektoniska element utan något specifikt syfte och så vidare. Kort sagt, det finns ett antal hus till salu eller att hyra, som inte verkar ha någon chans på marknaden. Fastighetsmäklare vet detta mycket väl och vet också hur svårt det är att övertyga sina kunder. I det här fotogalleriet har vi valt att samla några av de fulaste husen som någonsin hamnat på marknaden.

1. Allt är fel med det här badkaret!

Det är inte ovanligt att hitta mattor i badrummet i vissa hem, speciellt i anglosaxiska länder, men trots detta uppskattar inte många det. Mattan i sig är en grogrund för bakterier så man kan ju bara föreställa sig vad som kan ske i ett badrum där fukt och mögel ökar risken för att göra badrummet till en ohälsosam miljö!

2. Utnyttja utrymmet till max...

Advertisement

3. Även kuddarna ser vettskrämda ut!

4. Det här är svårt att förklara

Fastighetsmäklarna är innehavarna av nycklarna till dessa hus och är också de som till varje pris måste försöka övertala kunderna om att köpa dem. Men vad gör man när det ser ut så här? Ett arbete som på vissa sätt verkar allt svårare.

5. Lider du av klaustrofobi?

I många länder är toaletten skild från det så kallade badrummet, som bara har handfat och badkar (eller dusch), men i det här fallet är det lite för mycket. Skulle du kunna gå in här utan att få klaustrofobi?

Advertisement

6. Det blir nog lite fuktigt i sovrummet, men det går säkert att fixa...

7. Ett slag i ansiktet...

Advertisement

8. Man kan ju undra varför man väljer denna design...

9. Hjälp!

Advertisement

10. Här blir man ju nästan bländad!

Ett kök med stor uppmärksamhet på detaljer, ingen tvekan om saken. Synd bara att de valt att göra det bländande citrongult!

11. Det verkar som att badkaret har gardiner i alla fall..

I det här rummet verkar allt vara nära till hands, men det kunde inte bli mer fel...

12. Det känns som att det inte riktigt blev centrerat...

Internet är fullt av foton som perfekt illustrerar vissa människors oförmåga. Vi talar om de individer som hade en enda uppgift och som på något konstigt sätt trots allt misslyckades!

De som väljer att bo i det här huset med denna icke-centrerade ljuskrona måste antagligen meditera mycket innan de lär sig att acceptera den (alternativt flytta den!).

13. Ett litet felsteg skulle kunna få DÖDLIGA följder!

14. Nu kan du äntligen bada samtidigt som du har koll på grönsaksgratängen...

Man undrar ju hur det kan bli så här fel? Kan det bero på ett osunt beslut från en tidigare ägare? En sak som är säker är att ni förmodligen aldrig hade sett ett badkar i köket tidigare!

15. Någon gillar blommiga mönster...

16. Om du är på humör för att prata med någon medan du sitter på toa...

17. En dåligt målad eld i den öppna spisen, vad kan vara mer värmande under en kall vinterkväll?

18. "Älskling, titta vad jag hittade i trappen!"

19. Inbjudande...

Det kommer att krävas mycket mer än en enkel rengöring för att få den ren och fungerande igen. Vem vet om det är värt det...

20. Det känns som att det inte ens kommer att göra någon skillnad om man vädrar, numer är det grodornas rike!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack