En rektor jobbar nattskift på en mataffär för att sedan donera sin lön till de elever som har det tufft ekonomiskt - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En rektor jobbar nattskift på en mataffär…
15 par som visar att en relation kan vara oförglömlig trots en stor åldersskillnad Vad som pågick

En rektor jobbar nattskift på en mataffär för att sedan donera sin lön till de elever som har det tufft ekonomiskt

Av sofia
403
Advertisement

I en period av svår ekonomisk kris måste vi alla bidra, kavla upp ärmarna och göra något, framför allt för att erbjuda konkret hjälp till alla de som har det värre än vi. Just detta gjorde Henry Darby, rektor vid North Charleston High School, South Carolina, en mycket unik rektor och en speciell människa för allt det han gör för alla de elever i hans skola som har det svårt.

via: ABC News
image: CNN

Han heter Henry Darby, och denna mycket speciella rektor jobbar tre nätter i veckan på en stormarknad för att tjäna extra pengar som han sedan donerar till de elever på hans skola vars familjer kämpar för att komma till månadsslutet eller som har en mycket låg inkomst. I mataffären är Henrys arbetsuppgift att organisera varorna på hyllorna och tre gånger i veckan arbetar han skiftet som går från 22.00 till 7.00 på morgonen.

image: CNN

Genom att göra detta, förutom att arbeta som rektor under dagen är Henry trogen mot det motto som alltid har utmärkt hans familj: "Om du kan göra något för någon annan, gör det!" Detta hjälpte till att motivera honom till att göra denna enorma uppoffring för att låta många av sina kämpande elever kunna betala skatt och i vissa fall till och med enkla saker som att äta och att ha ett tak över huvudet. Han berättar: "Jag hade två kvinnliga elever, som sov under broar på nätterna och det fanns en annan situation där en av mina tidigare elever och hennes dotter sov i sin bil..."

Advertisement
image: CNN

Henry Darby bestämde sig för att kavla upp ärmarna och hjälp dessa elever och deras familjer i svårighet på alla sätt han kunde. Allt det som rektorn tjänar under sitt nattskift på Walmart går till de behövande barnen i skolan. Ett extraordinärt exempel på någon som verkligen lägger ner hela sin själ i det han gör. I en period av svår kris borde vi alla försöka ge ett konkret bidrag till alla dem som har det sämre än vi.

image: CNN

Henry Darby har verkligen lyckats hålla sitt löfte och blivit ett riktigt föredöme och till och med någon att avundas!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack