Mamman går in i klassrummet under mattelektionen för att ge sin son en läxa som rör respekt - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Mamman går in i klassrummet under mattelektionen…
Övergiven av sin pappa och uppvuxen med en ensamstående mamma - den här killen med en enkel bakgrund har blivit miljonär 17 personer som misslyckats med sitt utseende som har akut behov av att få hjälp av ett proffs

Mamman går in i klassrummet under mattelektionen för att ge sin son en läxa som rör respekt

Av sofia
6.619
Advertisement

Att vara förälder är inte lätt och innebär ibland  att man tvingas göra drastiska val som inte alltid uppskattas av barnen. Detta är precis vad Becky Crandley, en 30-årig kvinna och mamma till en 12-årig son gjorde. Efter att ha fått flera telefonsamtal och e-postmeddelanden från skolan på grund av hennes sons beteende bestämde hon sig för att dyka upp på mattelektionen och sitta bredvid honom. Det var inte ett impulsivt beslut, utan något noggrant genomtänkt. Hennes mål var att lära sin son en läxa och hur man visar respekt.

via: TheSun

Efter skolans upprepade varningar om sonens dåliga attityd hade Becky hotat honom med att komma och sitta bredvid honom i skolan. Kvinnan vägrade tolerera hans respektlösa beteende och har alltid jobbat hårt för att förmedla sina värderingar till sina barn. Trots att pojken straffades upprepade gånger av lärarna för sitt beteende verkade han inte ha lärt sig av sina misstag.

Så Becky, mamma till 5 barn, pratade med skolan och smög sig in under mattelektionen. Pojken trodde inte att hans mamma skulle hålla sitt löfte och var mycket generad när hans mamma dök upp i klassrummet. Hans ansikte blev alldeles rött och han sänkte ned huvudet av skam. Många föräldrar klandrar lärarna för sina barns beteende, men Becky ville visa att förändring också kräver att föräldrarna tar sitt ansvar. Kommer pojken att ha lärt sig sin läxa?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack