15 personer som verkligen inte vet vad god smak betyder - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
15 personer som verkligen inte vet vad…
En arbetslös man missar sin arbetsintervju för att rädda livet på en människa och nu vill alla anställa honom Två bröder bestämmer sig för att inte öppna sina julklappar tills dess att de hittar sin bortappade hund

15 personer som verkligen inte vet vad god smak betyder

31 December 2020 • Av sofia
26.612
Advertisement

"Smaken är som baken" är ett uttryck som vi alla fått höra någon gång och att smak faktistk är något subjektivt är inget nytt. Alla har vi någon gång råkat köpa något övertygade om att det var det vackraste någonsin och sedan fått kritik. Vad vi undrar idag är huruvida det är möjligt att någon tycker att kläderna och accessoarerna på dessa bilder är vackra? Vi trodde till en början att det var omöjligt, men ändå finns det människor som väljer att bära en ring med en tand på, har minst sagt bisarra naglar, köper väskor som inte passar med något o.s.v. Dessa 15 foton visar oss att inte alla människor har god smak och att det krävs mod för att ta risker, även när det gäller klädsel.

1. Han tyckte att han var trendig och poserade till och med med en stolt blick, men stövlarna passar varken med jackan eller med hatten.

2. Den som gjorde klänningen insåg kanske inte att de röda fläckarna lätt kan missförstås och förmodligen inte heller den som köpte den.

Advertisement

3. Vi förstår kylan men hoppas verkligen att det är ett skämt eftersom jackan minst sagt är några storlekar för stor.

4. Han ville också vara trendig, men kanske väljer man inte dessa stövlar för att gå till gymmet. Är det inte att vara svårt att träna?

5. En handgjord ring med en tand på. Det råder ju ingen brist på fantasi, men är det verkligen värt att bära den?

Advertisement

6. Istället för en klassisk axelrem eller handtag hålls denna väska i ena handen. Det kanske kan se romantiskt ut men det är det inte...

7. Crocs är definitivt bekväma skor, men varför allt detta glitter och pärlor? Är tanken att de ska bäras vid ett speciellt tillfälle?

Advertisement

8. Mode eller dålig smak? Det är svårt att tro att det existerar en sådan klänning, men den här kvinnan verkar känna sig bekväm.

9. Skivor av skinka (eller salami?) är perfekta för att täcka hålen på jeans, men ärr det inte lite för mycket?

Advertisement

10. En väska skapad av kedjor och en trosa. Kreativiteten råder det ju ingen brist på, men för att gå runt med den här väskan krävs mycket mod.

11. Den här kvinnan är angelägen om att ha välskötta naglar, även de på fötterna. Men enfärgade naglar skulle säkert ha gjort ett bättre intryck.

12. Hunden ser rädd ut. Varför har matte hundhuvuden på sina fötter? Det här hade varit bättre att undvika.

image: ulo261/reddit

13. Här har ringarna med tänder gjorts på ett lite mer avancerat sätt då det inuti finns en ädelsten som får den att se mer värdefull ut.

14. En ovanlig axelremssväska (eller en portmonä?) Man kan ju undra hur det är tänkt att man ska fästa axelremmen på naglarna?

15. Kanske gjordes de för Halloween eller så var det någon som förlorade ett vad, men det måste vara pinsamt att skaka hand.

Mode sätter inga gränser för fantasin och människorna som vågar bära dessa kreationer är verkligen modiga. Vissa skulle kalla dessa kläder och accessoarer "trendiga", andra "kitsch". Vad tycker du?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack