En ung man hoppar i det iskalla vattnet och räddar en hund som fastnat i ett rep - TittaPaVideon.se
x
En ung man hoppar i det iskalla vattnet…
Två män ser ett vettskrämt rådjurskid mitt i gatan och filmar den rörande räddningen 17 söta hundar som inte behöver några ord för att uttycka sin eviga trohet gentemot människor

En ung man hoppar i det iskalla vattnet och räddar en hund som fastnat i ett rep

13 December 2020 • Av sofia
5.080
Advertisement

Vad gör man inte för att rädda en person eller ett djur i svårighet? En 24-årig man blev faktiskt viral efter att ha räddat en stackars liten hund som på ett farligt sätt hade blivit intrasslad i ett gammalt rep med bakbenen. För att hålla sig flytande och inte drunkna under vattenytan, höll den upp huvudet med hela sin kropp och sina tänder i det gamla repet som samtidigt fick honom att sjunka.

image: Belfast Live

Ägaren till den här söta labradoren som heter Gus hade ingen aning om vad som hände, tills han insåg att hans hund, som bara verkade roa sig i vattnet, hade fastnat ett gammalt rep med sina baktassar och hade svårt att hålla sig vid ytan.

Någon som bevittnade den tragiska scenen var en pojke vid namn Paddy Bond, som omedelbart hoppade i vattnet så snart han förstod allvaret i situationen. Allt detta hände vid Bangors kust på Nordirland.

image: Belfast Live

Den 24-åriga killen som var en spelare i det lokala rugbylaget dök omedelbart ner i det iskalla vattnet, tog tag i hunden och ryckte loss den från det gamla repet som den var intrasslad i. Ögonvittnen berättade för Belfast Live: "Hunden fastnade i repet medan han simmade. Ägaren sa att hans husdjur älskade att simma, och vi trodde alla att hunden var envis och inte ville släppa repet, men när Paddy såg bakbenen, verkade han sitta fast."

Advertisement
image: Belfast Live

Även om labradoren Gus till en början var förlamad av kylan, verkade han efter några minuter på land, ha återhämtat sig helt. Den 24-åriga hjälten sa efter den mirakulösa räddningen: "Om han hade varit min hund, skulle jag ha gjort detsamma (...) repet var intrasslat kring bakbenen och hunden försökte hålla sig vid ytan genom att bita i andra änden, så han blev mer och mer fastklämd varje gång jag försökte dra bort honom. Det var inte den bästa tidpunkten för att bada, men jag är glad att jag hjälpte den stackars lilla hunden! "

image: Belfast Live

Oroa er inte, nu har Gus återvänt hem med sin husse och njuter av värmen innanför hemmets fyra väggar, äntligen trygg och säker efter detta läskiga äventyr!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack