Han vinner på lotto och går för att hämta ut vinsten med en mask för att inte bli igenkänd av sina giriga släktingar - TittaPaVideon.se
x
Han vinner på lotto och går för att…
En påträngande svärmor byter namn på sitt barnbarn medan mamman är på sjukhus Han går ned på knä och friar till sin fru som just kommit ut från sjukhuset, de har älskat varandra i 63 år

Han vinner på lotto och går för att hämta ut vinsten med en mask för att inte bli igenkänd av sina giriga släktingar

08 December 2020 • Av sofia
1.249
Advertisement

När man blir miljonär efter en oväntad vinst måste man vara extra fokuserad på sin personliga säkerhet, eftersom man plötsligt tvingas hantera en massa pengar. Det sägs att man inte bör lita ens på sina närmaste vänner eller familjemedlemmar. Å andra sidan, hur fortsätter man att vara "normal" efter det att man vunnit en miljon dollar? En mycket lyckligt lottad man vann plötsligt 1,7 miljoner dollar samt titeln "nybliven miljonär". Då han var orolig för sin giriga familj valde mannen att hämta sin vinst hela två månader efter det att han hade fått reda på att han hade vunnit och när det var dags dök han upp med en berömd mask, handskar och en kappa, allt detta för att inte bli igenkänd av sina släktingar!

Han skrev under checken med stil iklädd en mask från en av de mest kända skräckfilmerna från de senaste 30 åren. Mannen identifierades helt enkelt som "A. Campbell" och hämtade vinsten hela två månader senare. Mannens förklaring till detta var att han blivit sjuk så snart han fått reda på att han hade vunnit Jamicas Super Lotto.

Mannen avslöjade för journalisterna att han fortfarande är chockad över denna miljonvinst och att han även, av denna anledning, bestämde sig för att klä ut sig som skurken i skräckfilmen "Scream". En förklädnad som hindrade honom från att visa sin sanna identitet för giriga och pengahungriga släktingar.

Advertisement
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack