En kvinna med ett svårt förflutet donerar en njure till den polis som arresterat henne 10 år tidigare - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kvinna med ett svårt förflutet…
Han skiljer sig från sin fru, gifter sig med sin svärmor och lyckas ändra en gammal lag som förbjöd detta Det blir allt vanligare med

En kvinna med ett svårt förflutet donerar en njure till den polis som arresterat henne 10 år tidigare

Av sofia
870
Advertisement

Livet sätter oss ibland framför ovanliga val och omständigheter som vi till en början knappt kan tro är sanna. Vi pratar om alla de situationer man måste uppleva personligen för att förstå att de verkligen är på riktigt och att vissa oförutsägbara beslut kan göra skillnaden mellan ett "före" och "efter".

Jocelynn James vet detta mycket väl, en kvinna med ett svårt förflutet, eftersom hon har varit beroende av droger och därför blivit arresterad flera gånger. En annan person som vet vad detta innebär är Terrell Potter, polisen som arresterade henne. Även om det utifrån sett inte kunde finnas en mer motsägelsefull kombination, har dessa två individer knutit ett oväntat men mycket starkt band.

via: Fox News

Den här historien är så otrolig att den lockar till sig uppmärksamhet, intresse och väcker känslor hos många människor. Strax efter det att Agent Potters hälsa började svaja stod det klart att mannen behövde en njurtransplantation för att kunna fortsätta leva. Som det ofta sker är det dock inte lätt att hitta en givare snabbt, en omständighet som riskerar att förvärra tillståndet ännu mer för den som är sjuk.

Det var vid den tidpunkten som Jocelynn av en slump, tack vare ett inlägg på Facebook, fick kännedom om Terrells sorgliga historia. Även om han var just den polis som faktiskt hade arresterat henne flera gånger, visste hon att hon var tvungen att göra något för honom. Så efter att hon genomgått alla nödvändiga tester kom man fram till att hon var kompatibel med honom för att genomgå en njurtransplantation som skulle rädda hans liv.
 

"Det är helt fantastiskt att hon var villig att göra det" var polisens kommentar angående kvinnans erbjudande. Transplantationen var lyckad och mot alla odds är Jocelynn och Terrell idag oskiljaktiga vänner, så pass mycket att de nästan anser sig vara familjemedlemmar. När allt kommer omkring bär en av dem en del av den andra inom sig så det är inte svårt att tro det.

Advertisement

Kvinnan sa att det förmodligen skulle ha slutat mycket illa för henne utan polisens ingripande. Av den anledningen var valet att ge honom en njure och därmed hjälpa honom att överleva ett val som föll sig naturligt. En alldeles underbar berättelse, som får oss att fundera över vikten av tacksamhet och att aldrig ta något för givet i livet.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack