En kvinna som överlevde sin föredettas våldsamma beteende gifter sig med sin räddare och lär oss alla något viktigt - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kvinna som överlevde sin föredettas…
En 13-årig kille kastar sig i en kanal för att rädda en häst och höll upp huvudet på den i en timme Den här tjejen lyckades gå ner 240 kg och avslutade en

En kvinna som överlevde sin föredettas våldsamma beteende gifter sig med sin räddare och lär oss alla något viktigt

Av sofia
1.032
Advertisement

Det finns sunda kärleksrelationer och tyvärr finns det även de som anses vara "giftiga" när det skapas en obalans mellan behoven mellan de två parterna. Denna obalans kan ibland leda till respektlösa beteenden och till situationer med våld och till och med misshandel i hemmet. En mycket allvarlig situation, som tyvärr Melissa Dohme blev offer för, men i slutändan lyckades hon överleva en mycket våldsam händelse och återfann sin lycka.

via: Daily Mail

Melissa hade det mycket svårt efter att hon slutligen gjorde slut med sin ex-pojkvän, Robert Burton. Mannen, som inte klarade tanken vid att inte kunna vara med henne längre, bad henne om ett möte för att reda ut situationen och Melissa tänkte att det var ett formellt möte utan några konsekvenser, så hon gick honom till mötes.

Men vad Melissa inte kunde veta var att Robert hade en kniv i fickan och sedan, strax efter att ha kramat om henne, högg han henne med 32 knivhugg och lämnade henne på vägen för att låta henne blöda till döds...
 

Läkarna som hjälpte henne arbetade i operationssalen i 5 timmar för att stoppa blödningarna, så Melissa vaknade långsamt efter en veckas intensivvård med en trasig käke, avskurna nerver och skadade ansiktsben. Det tog henne flera månader på sig för att lära sig att prata igen, gå och äta samt öppna och stänga ögonen.

Men efter en lång tid av lidande beslutade Melissa sig inte bara för att återfå sin förlorade lycka utan även för att förlåta sitt ex för den smärta han orsakat henne. Efter en rad domstolsförhandlingar dömdes Robert Burton till livstids fängelse, utan borgen.

Advertisement

Melissas nyfunna lycka startade när Cameron Hill, en av sjukvårdarna som hade räddat kvinnans liv, kom med i bilden. Cameron visste att han förr eller senare skulle träffat henne igen. Efter en resa till Europa med sina vänner bestämde sig Melissa för att återkontakta alla människor som hade hjälpt henne att återhämta sig, inklusive sjukvårdaren Cameron, som hon sedan bytte nummer med.

De träffades senare på middag, efter det för leveransen av ett tackkort, pratade i 5 timmar i rad och insåg med tiden att de gillade varandra. Efter två intensiva år av förlovning gifte sig Melissa och Cameron: "Det var nog den bästa tiden i mitt liv, det lyckligaste ögonblicket i hela mitt liv" sa kvinnan.

Nu lever Melissa äntligen den saga hon länge har förtjänat tillsammans med Cameron, sjukvårdaren som räddade hennes liv, långt borta från all den smärta och det lidande som nästan tog ifrån henne livets gåva. Nu ägnar kvinnan som överlevde våldet sin tid till att försvara de som är offer för våld i hemmet. Break the Silence Against Domestic Violence är bara ett exempel på de initiativ hon stöder.

Kom igen Melissa, vi är alla med dig!
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack