Den här mannen ville inte ha hundar i hemmet, nu stoppar han om sin labrador varje kväll som att det vore hans dotter - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här mannen ville inte ha hundar…
20 diskreta tatueringar som är små eleganta och raffinerade mästerverk Han får en hjärtinfarkt och kan inte odla sin mark, hans bondvänner plöjer hela hans odling åt honom

Den här mannen ville inte ha hundar i hemmet, nu stoppar han om sin labrador varje kväll som att det vore hans dotter

30 September 2020 • Av sofia
1.851
Advertisement

Att inte älska husdjur är inget brott. Det finns de som inte uppskattar sällskapet av hundar och katter och de som istället inte kan klara sig utan dem. Halvvägs mellan dessa två kategorier av individer finns det de som älskar fyrbenta vänner, det är bara att de ännu inte vet om det.

Allt är en fråga om tid och att lära känna varandra. När dessa söta varelser väl har blivit en del av familjen har de förmågan att erövra och bli oersättliga. Mannen vi nu ska berätta om är ett perfekt exempel på just detta.

via: The Dodo

Det som hände i Alice Garrido Gallardos hus visar att kärleken till djur även kan komma... gradvis. Tidigare hade familjen haft en hund som tyvärr gick bort. Flickan saknade verkligen sin lurviga följeslagare och känslan av att ha en hund vid sin sida.

En dag stötte hon på en vacker labrador övergiven på gatan. Hon blev omedelbart förälskad i den, tog honom med sig och döpte hunden till Jean Gray. Till en början var det dock svårt att få sin pappa att acceptera den nya familjemedlemmen.
 

De första dagarna var svårast. Mannen ignorerade hunden och vägrade att ha den i närheten. Med tiden har dock saker och ting garanterat förändrats. Jean Greys charm har lyckats nå fram lite i taget tills den nått hjärtat hos den griniga pappan. Sedan dess har de två varit väldigt nära och delar en söt rutin varje kväll när hunden går och lägger sig. Mannen väntar på att Jean Gray ska lägga sig i sin favoritsoffa, täcker över henne med en filt, fluffar till en kudde och lägger hennes favoritgosedjur bredvid henne.

Advertisement

Alice filmade hela scenariot i en video som hon sedan publicerade på nätet. I videon, som gillades, delades och uppskattades av många människor på webben, ser vi den lilla hunden som med tillgivenhet tittar på sin husse medan han fullföljer alla faser i deras lilla ritual. Hon väntar tålmodigt och först efter det att mannen har lagt hennes gosedjur bredvid henne vilar hon huvudet på kudden för att sova.

Det går knappast att förneka att det är en stor skillnad mellan att inte vilja veta av ett djur i huset till att betrakta det som en del av familjen. Om det fortfarande behövdes visar den här söta berättelsen att kärleken kan förändra allt. Det kan förändra människor och få dem att upptäcka dolda egenskaper och sidor som de aldrig hade föreställt sig.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack