En kille fotograferade ett ljussken mellan molnen som ser ut som Cristo Redentor - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kille fotograferade ett ljussken…
En pojke klipper sin systers hår, men som tur är lyckas frisören förvandla olyckan till en underbar frisyr De återskapar barndomsfotografier: 15 mycket roliga och nostalgiska fotografiska jämförelser

En kille fotograferade ett ljussken mellan molnen som ser ut som Cristo Redentor

Av Emma Fisone
1.215
Advertisement

Den som tror på Gud vet om att den alltid har någon vid sin sida; men i de mörkaste stunderna söker, kanske, även den mest troende efter konkreta tecken som kan bekräfta deras tro. Tron är utan tvivel något mycket personligt som självklart inte kan rättfärdigas eller förklaras rationellt genom verkliga händelser eller fenomen. Men det som är säkert är att man inte heller behöver vara särskilt troende för att kunna snappa upp kraften hos vissa "tecken". Alfredo lo Brutto, en italiensk kille från Agropoli, i regionen Campania, har förevigat ett av dessa tecken "sända från ovan" med sitt kameraobjektiv. 

Ett sammanträffande? Kanske, men i så fall är det säkert ett mycket speciellt sådant.

Da lontano...........

Pubblicato da Alfredo Lo Brutto su Mercoledì 27 marzo 2019

Alfredo har tagit ett riktigt unikt fotografi, vilket inte gör det mindre förvånande att han bestämde sig för att dela med sig av det på sociala medier. Vid första åsynen ser bilden ut som ett "enkelt" och fantasieggande panorama - en del av det Tyrrenska Havet med olika båtar parkerade vid hamnen. Men mitt i ett hotfullt regnmoln så dyker en ovanlig och udda detalj upp: ett ljussken som ser ut som Cristo Redentor, den mycket kända Jesus-statyn i Rio de Janeiro.

Vare sig det var en slump eller inte, så blev denna bild viral på nätet och många nyfikna personer fortsatte att fråga sig var detta "bländande" ljus hade kommit ifrån.

Advertisement

Var och en är såklart fri att tro på det den vill, men detta tar inte bort det faktum att fotografiet är exceptionellt vackert. Detta kan vi åtminstone alla hålla med om.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack