En polishund på sin första arbetsdag hittar en kvinna som tappat bort sig tillsammans med sitt barn - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En polishund på sin första arbetsdag…
En 9-årig flicka blir inte bjuden av sina kamrater:

En polishund på sin första arbetsdag hittar en kvinna som tappat bort sig tillsammans med sitt barn

Av sofia
1.056
Advertisement

Det finns varelser som helt enkelt är avsedda att åstadkomma något heroiskt i sina liv, vilket gör att de blir kända för sina förmågor och extraordinära bedrifter och man behöver inte nödvändigtvis vara en man eller en kvinna för att bli en "hjälte".

Max, den modiga och beslutsamma varelsen som vi nu ska berätta om, har faktiskt fyra ben och en svans och är en mycket noggrann hund i sitt arbete som polisassistent. Så pass mycket att han gjorde sig känd genom sina stora framgångar redan på sin första arbetsdag!
 

Denna berättelse är en av de historier som inte kan lämna oss likgiltiga och som återigen bekräftar för oss hur värdefulla hundar är, dessa gåvor från naturen som verkar finnas till för att hjälpa och trösta oss även i de svåraste situationerna. Detta är i alla fall vad man tror när man läser rapporten från Powys County-polisen i Wales.

En kvinna med sitt 1-åriga barn försvann i ett ganska avlägset område i regionen och omedelbart efter anmälan om försvinnandet inleddes sökningsarbetet av den lokala polisen. Det var vid denna tidpunkt som Max kom in i bilden och arbetade tillsammans med agenten Peter Lloyd. Två dagar efter kvinnans och barnets försvinnande och efter att ha hittat hennes bil på en isolerad plats i bergen var det fortfarande nödvändigt att täcka ett mycket stort område för att spåra henne.

För Max var det emellertid inte ett problem och även om han bara hade fått sitt tillstånd att utöva sitt yrke som polishund några timmar tidigare, ägnade han sig helhjärtat åt sitt mycket viktiga jobb. Hans otroliga luktsinne och sökfärdigheter var minst sagt ovärderliga och efter en kort promenad ledde han polismannen Lloyd till den försvunna kvinnan, som viftade efter hjälp med sin hand från den punkten där hon fastnat nära en ravin vid en nästan oåtkomlig punkt på berget.

Omedelbart räddades mor och son och fick vård av medicinsk personal. Om det inte var för hunden Max och hans jaktkunskaper, kunde saker och ting ha slutat mycket värre för dem. Denna fyrbenta hjälte gjorde verkligen ett utmärkt jobb och vi skulle nog alla vilja ha en hund som han vid vår sida!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack