En kvinna "maskerar" hunden som bebis för att kunna ta med den in till mormodern på sjukhuset - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kvinna "maskerar" hunden som bebis…
16 gånger som djuren har förvånat oss med deras bedårande ömhetsbevis 16 fotografier på personer som har förvandlats från

En kvinna "maskerar" hunden som bebis för att kunna ta med den in till mormodern på sjukhuset

Av Emma Fisone
906
Advertisement

Ibland kan det räcka med att låta dem vi älskar få obegränsad kärlek genom att spendera tid med ett husdjur, för att göra dem lyckliga. Detta är något som Shelby Hennick, en veterinärtekniker från Florida, vet mycket väl. Hon gjorde allt i sin makt för att hennes mormor som låg ensam på sjukhus skulle få träffa sin älskade 13-åriga hund. Vad gjorde hon? Jo, hon "maskerade" hunden genom att linda in den i ett lakan och låtsas som att det var en nyfödd bebis.

Trots att sjukhuset tillät husdjur som besökare så hade inte Shelby alla de dokument som behövdes. Så hon bestämde sig alltså för att gömma lilla Patsy inuti ett lakan och låtsats att hon var en liten sovande flicka... och hon lyckades!

Ingen av sjuksköterskorna misstänkte något och Shelby lyckades ta sig in med den gamla hunden till rummet där mormodern låg; hon blev verkligen förvånad när hon märkte att det var hennes älskade Patsy som låg i filten.

Den 13-åriga hunden hoppade upp på sängen och överöste sin äldre matte med pussar och tillgivenhet...

Advertisement

Shelbys mormor blev sedan äntligen utskriven och kunde åka hem med sin älskade hund. Hennes barnbarn är mer än säker på att lilla Patsys besök hjälpte till att få henne att må mycket, mycket bättre!

"Jag är verkligen lycklig över att jag lyckades smyga in med henne utan att någon märkte något!", säger Shelby. "Jag skulle göra om det om jag fick chansen, men inte på grund av uppmärksamheten som jag fick av media, utan för att jag vet att det gjorde bägge två lyckliga, min mormor och hennes hund."

Snyggt jobbat med det både modiga och snälla som du gjorde för din mormor, Shelby!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack